Menu & Search

Ik biecht op dat ik fan ben van tieneridolen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Soms hebben we allemaal wel eens van die eigenaardigheden waarvan we denken, dit mag echt nooit of te nimmer iemand te weten komen. Maar ik zou mijn blog niet hebben als ik hier niet al mijn meest diepgewortelde geheimen en guilty pleasures met jullie zou willen delen. Goed hier komt het dan … Ik ben fan van tieneridolen. 

Het begon allemaal toen ik de kinderen op een avond op tijd naar bed had gebracht sterker nog ik luister er nu tijdens het schrijven naar. Victorious was op tv bij Nickelodeon, ik verwacht niet dat je het kent. Na vijf minuten keek ik nog steeds en er was een meisje dat me opviel. In de serie heette ze ”Cat”. Een hysterisch roodharig tienermeisje.

Gek op Ariana Grande

Ik moest er enorm om lachen. Ik bleef Victorious volgen en later kwam er zelfs een spin off van ICarly en Victorious genaamd: Sam & Cat. Ook dat vond ik geweldig om naar te kijken, en nog geen paar maanden later kwam Ariana’s eerste single: Problem, hier in Nederland uit. Een catchy nummer! En ook haar andere nummers vind ik helemaal geweldig. Ik zou dolgraag naar een concert willen, maar voorlopig houd ik het bij het meezingen van haar tunes in de auto of onder de douche. Nu ik er zo over nadenk, misschien moet ik het daar ook maar bij laten. Zie je me daar al tussen al die tienermeisjes mee blèren in crop top? *visualiseert dit en bedankt.

Een belieber?

Ik heb me laten vertellen dat fans van Justin Bieber, Beliebers worden genoemd, en ik ben bang dat ik  misschien ook tot die categorie kan worden ingedeeld, want ik ben guilty as hell voor het luisteren van Justins songs. Om maar te zwijgen over de jongens van ‘One direction’. Buiten dat ben ik helemaal gezond hoor.

Luister jij stiekem ook naar tieneridolen of heb jij een andere zonde begaan? Deel ‘m gerust 🙂

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!