Menu & Search
Bohemian geboortebord en geboortekaartje voor mijn lieve Nolah

Bohemian geboortebord en geboortekaartje voor mijn lieve Nolah

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Nolah is inmiddels alweer bijna 3 maanden én wat doet ze het goed! Hoe graag ik ook zo snel mogelijk wou bevallen, stiekem verlang ik nu wel terug naar mijn dikke buik, gewoon omdat zwanger zijn zo mooi is. Oké, ik heb steen en been geklaagd maar er zaten ook heel veel leuke kanten aan zoals het uitzoeken van een geboortekaartje en het geboortebord.

Voorheen heb ik de geboorteborden zelf gemaakt voor de jongens, erg leuk maar ook veel werk. Omdat ik het dit keer zo druk had met mijn nesteldrang manie en een antipathie koesterde voor iedere vorm van rommel moest ik er dit keer niet aan denken om iets te verven of te knutselen. Best wel jammer, want zelfgemaakt geeft natuurlijk de meeste voldoening.

Op zoek naar een bohemian geboortebord en geboortekaartje

Ik wilde voor Nolah iets in de bohemian stijl. Iets vrolijks en bloemigs of hippie achtig. Na eindeloos  zoeken had ik de moed al bijna opgegeven want natuurlijk moest, waar ik op zoek naar was, nog uitgevonden worden.  Ofwel ze hadden ze hadden het niet Nederland. Compleet vergeten dat ik Pinterest had. Nog geen paar uur later had ik mijn droomkaartje en bord gevonden. Het enige wat me nog restte was het overtuigen van mijn man. (vergeet het woord overtuigen maar, het was meer een mededeling)

Bewegwijzeringsbord als geboortebord

Net zoals bij mijn bruiloft, waar Pinterest ook al mijn bruiloft had gered, wilde ik een bewegwijzeringsbord als geboortebord. Dit leek me zo gaaf! Al snel vond ik een webshop die zulke borden maken. ”Stoer en kant” (ze hebben er ook een hele boel andere leuke spulletjes die allemaal zo slecht voor mijn bankrekeningsaldo zijn) Het enigste dat ik hoefde te doen was een mail sturen met mijn wensen en in welke stijl en kleurensetting ik het graag wilde hebben. En natuurlijk een beetje geduld en vertrouwen hebben. Maar dat werd méér dan beloond, want het kan niet anders dan dat de maker van dit bord gedachtes kan lezen. Ik was opslag verliefd. (de datum hebben we er zelf opgezet met verfstift, dat had ik zo afgesproken met de webshop)

Zie hier het resultaat 🙂

De tekst op het geboortebord is helemaal custom made, je kunt dus helemaal zelf bepalen wat erop komt te staan. Uiteraard zou je zo’n bord ook heel makkelijk zelf kunnen maken, met een beetje tijd en handigheid. We hadden zelfs het bord van onze bruiloft kunnen gebruiken en alleen maar hoeven overschilderen, maar dat vond ik zo zonde!

geboortebord

De tipi-tent, dromenvanger en het veertje zijn zo ontzettend mooi. (Voor de dromenvanger had ik een voorbeeld van het geboortekaartje gestuurd)

Het geboortekaartje

Het geboortekaartje vond ik ook op Pinterest en ook hier was ik opslag verliefd op geworden. Het kaartje is van mooiook.nl ze hebben hier echt zoveel leuke geboortekaartjes, waardoor ik haast aan mijn droomkaartje begon te twijfelen. Maar uiteindelijk ben ik blij dat ik voor dit kaartje ben gegaan. De service van mooi ook is overigens erg goed, en er wordt ook goed meegedacht.

Het kaartje lijkt haast wel geaquareld. De kleur is zo mooi! We hebben het kaartje qua tekst bewust minimalistisch gehouden.

Op de voorkant van het kaartje zie je de dromenvanger die ook centraal staat op het geboortebord. Het kaartje hebben we ingelijst en het leuke van het geboortebord is dat deze perfect op haar kamertje staat. De geboorteborden van de jongens hebben we ook op hun kamertjes opgehangen en dat vinden ze erg leuk.

Waar heb jij je geboortebord en kaartje vandaan, en vond je het ook zo lastig om een keuze te maken?

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!