Menu & Search
Budget bruidsjurk van Anastasi

Budget bruidsjurk van Anastasi

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Na vijf jaar verloofd te zijn geweest ging het dan eindelijk gebeuren. We hadden eindelijk een datum geprikt. YES! Nu konden we beginnen met het leukste gedeelte: plannen maken en dingen regelen. Waar je naar mijn mening niet vroeg genoeg naar opzoek kan gaan is de jurk! Een jaar voor we gingen trouwen begon mijn zoektocht naar de perfecte bruidsjurk en veranderde ik langzaam in ieders grootste nachtmerrie: een ware bridezilla a la say yes to the dress. 

budget bruidsjurk

Ik lag regelmatig wakker over vraagstukken als: glitters, kort, lang, strapless, kant, tule, kleur ja of nee? HELP! Uren heb ik doorgebracht achter mijn laptop en in glossy’s op zoek naar de perfecte jurk. De meest waanzinnige jurken kwamen aan bod. Zo kreeg ik al een goed beeld van wat ik wilde. Een klein probleempje, met ons budget en mijn eisen was mijn droomjurk haast onbetaalbaar.

De perfecte budget bruidsjurk

Ik besloot om niet bij de pakken neer te gaan zitten want die jurk moest er gewoon komen. Al zou ik er een bruidszaak voor moeten overvallen in het holst van de nacht, bivakmuts included. Oké , beschouw dit laatste maar als niet gelezen.

We hadden als thema festival dus het moest niet te formeel. Ik wilde perse iets unieks en helemaal in mijn stijl. Dus ging ik opzoek naar mogelijkheden voor een goedkopere jurk. Met de zoekwoorden budget en goedkoop kwam ik al snel uit op louche webshops en jurken uit China. Zal ik dacht ik nog, maar gelukkig was ik zo slim om recensies te lezen. Nu wil ik niet opperen dat alle jurken uit China slecht zijn, als het lukt scheelt je dat echt een enorme smak geld, maar let wel even goed op als je dit overweegt. Op deze blog staan daar super handige tips over. Ikzelf durfde het risico niet te nemen en zocht verder.

Unieke bruidsjurk

Mijn zoeken werd beloond, want uiteindelijk kwam ik uit bij iets wat me wel te vertrouwen leek: Bruidsatelier Anastasi. Deze dame beloofde dat ze trouwjurken helemaal op maat en naar wens maakte en dat voor een budget prijs van maximaal 899 euro. To good to be true?
Niet dus! Nadat ik de recensies had gecheckt besloot ik om het erop te wagen en maakte een afspraak.

Ik liet plaatjes zien van wat ik in gedachte had en ze nam mijn maten op. Binnen een uurtje stonden we weer buiten. Voor diegene die overigens champagne, say yes to the dress achtige taferelen en rode lopers verwachten; zoek verder. Je komt hier enkel voor je jurk en niet zozeer voor de ervaring. Tja, you can’t have it all. In mijn geval had ik het er voor over. Die champagne kwam wel op de bruiloft.

Na een paar maanden mocht ik terugkomen buj Anastasi om de jurk te passen. Ik hoopte maar dat dit goed zou komen.
Ik had er nachten van wakker gelegen.  Ik had werkelijk geen idee hoe de jurk eruit zou zien, behalve dat hij kort en strapless zou zijn met veel tule en kraaltjes. Het moment dat ze de jurk ging halen bereidde ik mezelf voor op de grootste teleurstelling. Maar alles dat ik kon doen was stralen en zeggen hoe mooi ik de jurk vond, toen ze binnenkwam. Het was een succes! De jurk was precies geworden zoals ik in gedachte had, ook al had ik haar dit niet exact laten zien, alsof Anastasi mijn gedachten kon lezen. Ik ben nog steeds super blij met mijn jurk en kijk met veel plezier terug op mijn zoektocht.

Het uiteindelijke resultaat: strapless met sweetheart neckline. Op de voorkant zijn kraaltjes geborduurd, alleen zie je dat hier niet heel duidelijk. Verder bestaat de onderkant uit twee verschillende kleuren tule en is de achterkant iets langer dan de voorkant. Als sluiting wilde ik graag een vetersluiting.

1T6A2275

jurk

Tip: Wil je ook geld besparen op je trouwjurk? Ga opzoek naar een goed aangeschreven atelier bij je in de buurt. (Of misschien zelfs iemand die je persoonlijk kent) Lees altijd de recensies voordat je ergens heen gaat en zorg dat je pas betaald of een overeenkomst aangaat totdat je 100% tevreden bent en het volledig vertrouwd.

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!