Menu & Search
Ik wil een dagje naar hotel mama

Ik wil een dagje naar hotel mama

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Soms zou ik wel eens helemaal alleen een hotelletje willen boeken voor een dag. Niet voor een stedentrip of een romantisch uitje met mijn man. Nee, als ik nu een hotel zou mogen kiezen dan had ik maar twee wensen: een super comfortabel bed in een geruisloze kamer.

Ik ben namelijk moe. Geen idee of het aan het herfstweer  ligt of aan het feit dat er al drie jaar iemand ons in het holst van de nacht wakker houd. (een verhaal dat ik je graag een andere keer vertel) het feit blijft dat ik toe ben aan slaap, heel veel slaap. Een hele dag slaap. Klinkt als een plan.

 Even geen gezeur

Mijn schurken zijn heerlijke lieve stuiterballen. Maar soms, een keer in het jaar zou het wenselijk zijn om voor vierentwintig uur geen scheidsrechter zijn tijdens uit de hand gelopen spelletjes met zwaarden of nee-mijn-duplo-tablet-beurt-om-netflix-te-kijken waarbij ze elkaar bespringen alsof het een World Westrling champions match is. Daarom bedacht ik het volgende: een hotel voor mama’s only. Oké, ik zal niet discrimineren. Ook vermoeide vaders zijn welkom. (tegen een kleine meerprijs) Een hotel waar je niets meer kunt doen dan de hele dag slapen. Ik noem het hotel mama. Of mama en papa, maar dat bekt niet zo lekker. Doet die naam er werkelijk toe?

Het concept

Zeg nou zelf, ouder zijn is soms best slaapverwekkend dus waarom zouden we onszelf niet zo nu en dan kunnen opladen. Een keer per maand naar hotel mama, daar zouden we allemaal beter van worden.

Het concept heb ik al klaar. Allereerst kan het me weinig schelen hoe het hotel eruit ziet, als het maar schoon, slaapverwekkend en prikkel arm is op een rustige, liefst geruisloze locatie ligt met veel frisse lucht. Het bed moet groot en zacht zijn met heel veel kussens waar ik me in kan begraven. Verder moet er een kast vol met super comfortabele fluffy pyjama’s  + slaapmaskers  klaarliggen. Een tv met oersaaie natuur documentaires over parende herten of afleveringen van How it’s made.

Toilet, en goedgevulde minibar moet niet meer dan vijf passen van het bed verwijderd zijn (uiteraard niet naast elkaar) Een nachtkastje met wat slaapmedicatie. Met een druk op de knop staat er een masseur klaar om je te masseren. Het enige dat je hoeft te doen in hotel mama is inchecken, slapen en weer uitchecken.(helemaal uitgerust)

 Nu nog een ambiteuze ondernemer vinden die dit plan even voor me wil uitwerken en mij wil uitnodigen om dit hotel te reviewen. Misschien crowdfunding?

Zijn er nog dingen die je mist, aanvullen mag. Ben jij toe aan hotel mama?

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!