Menu & Search
Datingsite liefde deel 2: de eerste date

Datingsite liefde deel 2: de eerste date

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Op verzoek van velen het vervolg op de blog: ‘‘ik heb mijn man op een datingsite leren kennen.” Als het om de liefde gaat, dan zijn jullie wel eager om mijn blogs te lezen hè? 😉 Nou vooruit, ik geef toe, van dat soort verhalen smul ik ook! En waar ik ook van smulde waren al jullie reacties waarin jullie deelden waar jullie je vriend of echtgenoot hadden leren kennen. Zo ontzettend leuk!

Aarzelend nam ik mijn mobieltje op. Ik had zijn stem nog nooit gehoord en nu zat ik in de trein opweg naar Mr. Lexa en sprak ik ook nog met hem aan de telefoon. De kriebels in mijn buik waren niet om uit te houden. Hoe zou hij er in het echt uitzien en was het niet stiekem een vieze oude man die me al die tijd voor de gek had gehouden? Gelukkig klonk hij jong en spontaan aan de telefoon en daardoor was ik er al iets geruster op.

Winkelen op de eerste date

Op het perron was ik in alle staten door de zenuwen. Om het vol te kunnen houden belde ik met een vriendin zodat zij me erdoorheen zou kunnen lozen, maar nog voor ik een fatsoenlijke conversatie met haar had kunnen voeren stond hij al voor mijn neus en voor ik het wist stond ik toe te kijken hoe meneer schoenen stond te passen in de koopgoot. Hij moest nog even wat winkels naar binnen. Toen wist hij me al te overtuigen want welke malloot neemt zijn date nou mee naar een winkel. Nou ik slikte het als zoete koek en vond het nog gezellig ook. Toen al waren we net een doorgewinterd stelletje dat elkaar al jaren leek te kennen.

Hoge nood in de bioscoop

Gelukkig gingen we daarna iets doen dat het romantiek gehalte iets liet stijgen: de bioscoop. Van te voren hadden we al besloten dat we naar de nieuwe film van Sasha Cohen zouden gaan: Bruno. Voor diegene die de film niet kennen: onwijs romantische film, zeker kijken op je eerste date! Oké, dit was een leugen. Slechtste film ooit. Laat ik het zo zeggen, ik kreeg in ieder geval de kans om heel dicht naast hem te zitten en zijn silhouet te bekijken. Iedere andere vorm van communicatie bleef uit wat natuurlijk zeer handig is op je eerste date. De enige keer dat ik met hem communiceerde was om hem te vertellen dat ik nodig naar het toilet moest en zo verliet ik met het schaamrood op mijn wangen de volle bioscoopzaal.

Eindelijk iemand met dezelfde rare humor

De avond viel en hoewel we gingen winkelen en de slechtste film ooit zagen, voelde ik me ontzettend bij hem op mijn gemak. Zijn humor was leuk en hij zag er goed uit. Of dat wederzijds was kon ik toen nog niet van hem aflezen, maar toen hij me vervolgens optilde om me zogenaamd in de gracht te smijten en me als koosnaampje Bosmarmot gaf, sprong de vonk goed over. The game was on! Eindelijk een man die me uitdaagde op alle vlakken. Iemand met dezelfde rare humor en niet onbelangrijk, een echte alfa man met baard en toch een heel erg groot hart.

Hitte door de Jalapenos of?

Tijdens het eten bij de Mexicaan nam de hitte alleen maar toe en dat kwam niet door de Jalapenos op mijn bord. Ik kon mijn ogen niet meer van hem afhouden en hoopte dat deze avond nog lang zou duren. Gelukkig nodigde hij me uit om na het eten samen nog een drankje te gaan drinken.

We belandden samen op een loungebank met een afstand van ongeveer een meter waarbij we iedere minuut een centimeter dichter bij elkaar kwamen te zitten. Hoewel ik zou willen dat ik een vrouw met principes was (behalve als het op strijken aankomt), smeekte ik op mijn blote knieën tot iedere god die maar beschikbaar was in het luchtruim of hij me alsjeblieft zou kunnen zoenen. Tegelijkertijd was ik zo verlegen dat ik twijfelde of ik wel zou durven.

Kus me!

Toen we eindelijk wat dichter bij elkaar zaten nam de aantrekkingskracht alleen maar toe. Ik voelde me als een magneet aangetrokken tot een stuk ijzer. Hij vertelde over zijn massagekwaliteiten als fysiotherapeut en zei quasi nonchalant dat ik hem niet geloofde. Toen hij vervolgens een demonstratie gaf raakte onze lippen elkaar net niet. Ik probeerde hem te teasen door ze steeds te ontwijken maar toen het nummer Obsession van Aventura begon kon ik niet anders dan bezwijken.

Helaas zou mijn trein tien minuten later vertrekken en omdat ik hem niet gelijk wilde opzadelen met een ritje naar Venlo en weer terug naar Rotterdam besloot ik maar braaf, al zoenend met hem naar het station te lopen.

Ik geloofde nooit in liefde op het eerste gezicht. Ik geloofde er nooit in tot die ene dag in Juli. 

Onderweg in de trein kreeg ik een berichtje: of hij volgend weekend naar Venlo mocht komen. Ik straalde. Natuurlijk mocht hij dat!

Wat deed jij op je eerste date?

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!