Nu aan het lezen
Datingsite liefde deel 3: naar het mooie Limburg en de vuurdoop

Datingsite liefde deel 3: naar het mooie Limburg en de vuurdoop

datingsite liefde

Na een geslaagde date in Rotterdam werd het voor Mr not so perfect tijd om naar het meest mooie gedeelte van Nederland af te reizen: Limburg. Gelukkig was hij verstandig en wilde hij dolgraag het zuiden van het land verkennen samen met mij. 

De tweede date in het mooie Limburg

Hoewel we elkaar nog maar een keer in het echt hadden gezien voelde het alsof ik deze kwajongen al een eeuwigheid kende.  Ondanks dat hij het woord bosmarmot als koosnaampje gebruikte liet ik me er niet van weerhouden om op een tweede date te gaan. Natuurlijk was ik weer ontzettend zenuwachtig. Bijna net zo erg als bij mijn eerste date. Zou het weer net zo leuk worden als op de eerste date? Hoe moest ik hem begroeten? Een zoen? En zou ik hem dan zoenen op zijn wang of op zijn mond?

Ik had met hem afgesproken dat we elkaar op de parkeerplaats in het centrum van Venlo zouden ontmoeten. Het was een warme dag maar niet zo warm dat het zweet je op de rug bleef staan, behalve in mijn geval. Angstzweet. Wat de liefde wel niet allemaal met een mens doet.

Wat was er met me aan de hand?

Mijn hart bonkte zowat mijn keel uit toen ik hem daar zag staan met zijn stoere zonnebril en geruite blouse waar hij met zijn brede zwemschouders en armen zowat uitbarstte. Het leren armbandje dat hij droeg maakte het stoere geheel af. Koeltjes kwam hij op me aflopen, maar mijn in en uitwendige temperatuur steeg alleen maar en ik moest inmiddels een hoofd als een overrijpe aardbei hebben. Ongemakkelijk gaf ik hem een kus op zijn mond. Hoewel ik de vorige keer geen moeite had met zijn mond, maakte hij me dit keer heel verlegen. Wat was er verdomme met me aan de hand?

Vuurdoop: de ideale schoonzoon

Ik probeerde mezelf bij elkaar te rapen en stelde voor om een terrasje te bezoeken. Dat vond hij gelukkig een goed idee. Ik vertelde hem er niet bij dat er een aantal zeer nieuwsgierige vrienden heel toevallig ook op dat zelfde terras zaten. Ik zenuwachtig, hij ook zenuwachtig. Ik zou hem gelijk even een vuurdoop geven. Maar ook tijdens de ontmoeting met mijn vriendinnen bleef hij opmerkelijk koel, wat hem alleen nog maar interessanter maakte. Hij liet gelukkig een goede indruk achter en we besloten om onze weg te vervolgen. Ik moest nog even langs huis om wat op te pikken en ook daar onderwierp ik hem aan het vuur. Tot op de dag van vandaag begrijp ik niet dat hij niet gillend is weggerend. Welke vrouw laat op de tweede date een jongen al kennismaken met de ouders? Hij moest me wel heel erg leuk vinden. Gelukkig rende hij niet weg maar stelde zich netjes voor. Mr not so perfect veranderde binnen 10 seconden in de ideale schoonzoon en hoewel sommige vrouwen dat misschien minder spannend vinden stelde ik de mening van mijn ouders zeer op prijs. (ook al zei ik altijd van niet)

Uiteten bij de griek

Mijn ouders stelde nog voor om te blijven eten maar het leek me toch verstandiger om elders te gaan en zo gingen we uit eten bij een Grieks restaurant in Blerick. Of all the places van het pittoreske Limburg,  koos ik Blerick. Gelukkig was het eten prima en weer had ik hem niet weggejaagd. Close call!

Tijdens onze autoritjes in zijn blauwe Peugot 106 en het candle light diner bij de lokale griek wisten onze handen elkaar meer dan eens te vinden. Ik bloosde en hoopte maar dat hij me nog eens zou willen zoenen. Aan de sfeer kon het niet liggen!

We konden nog geen afscheid van elkaar nemen

Omdat we beiden na het eten nog geen afscheid wilde nemen besloten we om nog iets leuks te gaan doen, en waar ga je voor wat spanning en sensatie heen in Venlo? Nou, Taurus natuurlijk. Lasergamen, bowlen, ze hebben het allemaal. Misschien was deze date nog wel maffer dan de eerste, waar we de film Bruno keken en het bezoekje aan de schoenenwinkel brachten na elkaar 2 minuten gezien te hebben.

See Also

Lasergamen en bowlen werden het allebei niet, in plaats daarvan namen we het op tegen elkaar in een airhockey duel. Hij bleek een gewaagde tegenstander en ik verloor slechts met enkele punten achterstand. (maak ik mezelf graag wijs) Een potje poolen was tevens de uitgekookte kant om me tijdens het positioneren van de keu even beet te pakken om mijn middel. Slimme zet van Mr. ideale schoonzoon. De spanning tussen ons liep op tot de stoppen in de meterkast het bijna begaven en we besloten om nog maar een ritje in zijn Peugot te maken. In werkelijkheid kwamen we niet ver. Met ons gezoen lieten we de ruiten in ieder geval behoorlijk beslaan. Wees niet gevreesd: de activiteiten die de ramen in de film Titanic deden beslaan, lieten we nog even achterwege. Het was zo al spannend genoeg.

De nacht viel en daarmee naderde ons afscheid. Voor die avond. We zouden elkaar snel weer zien. Van oppervlakkige datingsite flirt naar prille liefde … 

To be continued?

Onze tweede date
Artikel bewaren voor later? Pin het naar je Pinterestbord.
Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (2)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top