Nu aan het lezen
De eerste keer dat ik mijn man seks zag hebben met een ander deel 2

De eerste keer dat ik mijn man seks zag hebben met een ander deel 2

Iedere zondag lees je op strijkenissuf.nl een nieuwe spannende blog van Izzy van der Horst waarbij ze je mee neemt in de wereld van swingen en polyamorie.

In mijn vorige blog vertelde ik over de eerste keer dat ik mijn man met iemand anders zag. Weten jullie het nog? We hadden onze eerste date met een stel. Met Tom en Elise. Wat een avond. Damn, Dat vergeet ik van mijn leven niet meer. Dit is hoe het verder ging:

Langzaam wordt mijn ademhaling regelmatiger. Mijn onderbuik is één grote erogene zone. Van mijn navel tot aan mijn bovenbenen lijkt mijn lichaam te gloeien en te tintelen. In mijn oren hoor ik mijn bloed hard suizen en kloppen. Een warme hand streelt mijn wang. Het suizende geluid verstomt en ineens hoor ik de stemmen van mijn man, Elise en Tom. Ik open mijn ogen en zie dat de warme hand bij mijn man hoort. Hij zit op zijn knieën voor Elise. Zijn harde penis is niet meer in haar. Kaarsrecht staat zijn erectie tegen zijn gespierde buik aan. Liefdevol kijkt hij me aan.

Op zijn knieën op onze bank

‘Ben je er weer?’ fluistert hij. Ik glimlach en knik. Wat een heftig orgasme was dat, zeg. Ik plaats mijn handen onder mijn billen en druk mezelf iets rechterop in de bank. Tom zit inmiddels niet meer tussen mijn benen. Hij zit op zijn knieën op onze bank, naast Elise, ter hoogte van haar hoofd. Het condoom heeft hij afgedaan. Elise heft haar hoofd en laat haar mond over zijn eikel zakken. Tom kreunt zacht. Elise neemt zijn ballen in haar hand en laat dan zijn volledige penis verdwijnen in haar mond.
‘Ooh!’ Even hapt Tom naar adem. Dan beweegt hij mee in het ritme van Elise. Mijn man drukt zijn erectie horizontaal tegen haar vagina aan. Ik knik hem vurig toe. ‘Neuk haar. Hard.’ Dat doet hij. Krachtig stoot hij zich in Elise terwijl zij Tom met haar mond en handen verwend. Ik heb volop zicht op het drietal. Het is ontzettend geil om te zien.

Haar blik op mij gericht

Elise kronkelt van genot tussen de beide mannen. Ik kan het niet laten. Al kijkend naar het drietal laat ik twee vingers tussen mijn benen glijden. Elise ziet het en grijnst. ‘Mmm.’ Ze laat de penis van Tom even voor wat het is en wendt haar gezicht naar mij. Dan laat zij ook haar vingers tussen haar benen glijden. Mijn man houdt in, maar dat is niet haar bedoeling. ‘Nee, ga door. Laat me komen.’ Ritmisch wrijft ze met haar vingers over haar clitoris. Haar blik blijft op mij gericht. Ik doe hetzelfde en blijf ook haar aankijken. Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe mijn man haar heupen vastpakt. Diep stoot hij zich in haar. Ik zie haar lichaam meedeinen op onze bank. Met haar vrije hand zoekt Elise mijn vrije hand.

Haar ademhaling versnelt hoorbaar

‘Vind je het fijn?’ vraagt ze zacht. Ik knik. Elise bijt even op haar lip als mijn man harder begint te stoten. Ze legt haar hoofd in haar nek en sluit haar ogen. Haar vingers bewegen sneller en haar ademhaling versnelt hoorbaar. Tom masseert met zijn ene hand zijn enorme erectie. Met zijn andere hand streelt hij Elise haar tepels. Af en toe knijpt hij er zacht in. Even kijk ik naar mijn man. Aan zijn gezicht zie ik dat hij het niet lang meer volhoudt. Ik knijp in Elise haar hand. ‘Kom maar.’ Een klein kneepje krijg ik terug. Ze voert met haar vingers het tempo op. Mijn man gaat erin mee.

Onze woonkamer ruikt naar seks

‘Ja,’ kreunt ze, ‘ja, oh!’ Steeds sneller gaan haar vingers. Dan legt ze haar hoofd nog dieper in haar nek. Haar rug kromt zich en haar borsten steken omhoog. ‘Ooooh! Oooooh!’ Luid kreunend komt Elise klaar. Mijn man trekt zich onmiddellijk terug en trekt het condoom van zijn penis. Schokkend ejaculeert hij over haar buik. Alle spanning komt eruit. Aan haar andere kant kan Tom zich ook niet meer inhouden. Meer dan een paar ferme rukken zijn niet nodig. Dan vertrekt zijn gezicht en spuit hij zijn warme zaad over de borsten van Elise.
Mijn man kruipt naast mij op de bank en kust me. Tom laat zich naast Elise zakken. Onze hele woonkamer ruikt naar seks.

Bekijk ook

We drinken nog wat en dan is de date ten einde. Met knuffels en zoenen nemen we afscheid van Tom en Elise. De blauwe Opel Corsa rijdt onze straat uit. We zwaaien totdat we hem niet meer zien. Dan kijken we elkaar aan. Ik ga dicht tegen mijn man aan staan en sla mijn armen om hem heen. Hij doet hetzelfde bij mij en drukt me hard tegen zich aan.
‘Ik hou van je,’ zeg ik tegen zijn hals. Hij kust mijn haren.
‘Ik ook van jou. Heel erg veel.’

Het is natuurlijk niet niks om zoiets samen mee te maken. Een goede communicatie is van groot belang binnen een open relatie. In mijn volgende blog lees je over hoe mijn man en ik uitgebreid samen napraten over onze eerste date met een stel. Tot dan! 

Meer van Izzy? Lees dan hier haar blog of bestel haar boek hier.

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (0)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top