Menu & Search
Het gaat allemaal om de juiste balans

Het gaat allemaal om de juiste balans

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Terwijl ik na een hardloopsessie voldaan aan mijn mega M&M’s zit te knabbelen met een verrukkelijke Spotify playlist zachtjes spelend op de achtergrond vond ik het wel weer eens tijd worden voor een update. Ik heb de afgelopen vier maanden natuurlijk niet (zo heel veel) stil gezeten en heb inmiddels een heleboel wijze lessen geleerd:

Namelijk dat alles om de juiste balans vinden gaat. Een goed voorbeeld is natuurlijk mijn openingszin over de M&M’s want voor iets mega gezonds als 5 km hardlopen mag best wat, in dit geval mega ongezonds tegenover staan.  Zo staat er tegenover een half uur huishouden een half uur Netflix om maar wat te noemen.

Bijna dood ervaring

Al deze wijze lessen was ik even vergeten maar gelukkig mijn lichaam niet. Ik kreeg last van allerlei enge en vage neurologische klachten en voelde me letterlijk een vrouw van tachtig. Ik had mijn kist al besteld en was al druk bezig met het testament. Ik ben nogal een dramaqueen. Nu kwamen deze klachten misschien niet allemaal door een disbalans maar werden ze ook mede mogelijk gemaakt door een oneindig durende griep. Neemt niet weg dat ik er drastisch iets moest veranderen. Balans!

Gezond leven vs. guilty pleasures

En dat heb ik gedaan! Mijn trouwe lezers wisten natuurlijk al dat ik een tijdje geleden besloten heb om naar een psycholoog te gaan en dat heeft me echt goed gedaan: uiteindelijk bleek ik maar een paar sessies nodig te hebben. Ook ben ik meer gaan sporten (wat als opportunistische hardloopster) dus nog best wel een opgave is en meer gaan drinken en gezonder gaan eten. Zo cliché maar ik voel me zoveel beter nu!

Inmiddels bestaat mijn blog al één jaar en een ding weet ik zeker, ik wil door met schrijven. Daarom ga ik nu ook opzoek naar de juiste balans voor mijn site. Op een gegeven moment zat ik alleen nog maar achter mijn scherm, maar ook dat ga ik loslaten. Back to basic. Schrijven wanneer ik zin heb en waarover ik maar wil met zo min mogelijk vaste items op Fiction Friday na, al zal er lang niet iedere vrijdag een stukje online komen.

Kortom, I’m happy!

Zijn jullie weleens uit balans geweest?

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!