Menu & Search
De winnaar van de fitmethode

De winnaar van de fitmethode

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Zo leuk om te zien dat er zoveel enthousiaste mensen mee hebben gedaan met de winactie voor de fitmethode!  Natuurlijk gun ik het jullie allemaal maar ik mag er helaas maar eentje weggeven. Sorry! Gelukkig komen er nog genoeg andere leuke acties dus neem regelmatig een kijkje of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Nog even kort over de fitmethode:

Nog even kort wat informatie over het boek dat te winnen was:

Een fit lichaam begint bij weten wat je moet doen. Beschikken over de juiste informatie over bewegen en eten is cruciaal om progressie te boeken en je persoonlijke doel te bereiken. Of dit nu vetverlies, spieropbouw of enkel fitter worden is. Alle benodigde kennis vind je in het 300+ pagina’s tellende handboek.

De winnaar

Zoals ik al zei mag ik helaas maar een persoon blij maken met de fitmethode. Ijverig ging ik aan de slag met een naamloot website (en stiekem vloekte ik dat er zoveel mensen meededen die ik allemaal handmatig moest invoeren: 50(!) deelnemers) waarna ik welgeteld een keer met mijn wimpers wapperde alvorens er een digitaal lootje getrokken werd met de winnaar:

L Tromp

Gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van de fitmethode en een mailtje komt jouw kant op. Stuur je mij dan even een mailtje terug met je gegevens? Alvast heel veel plezier met het boek. Laat je me even weten of het lukt met fit worden ;-)? Ik ben heel benieuwd!

 

 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Er zijn geen reacties :-(

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!