Menu & Search
Deze blogs waren in 2018 het meest populair!

Deze blogs waren in 2018 het meest populair!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Ook in 2018 wisten jullie de weg naar mijn blog weer te vinden! Een bewogen jaar waarin ik absoluut niet stil gezeten heb. Ik werd ondernemer, had wat downs maar zeker ook heel veel ups! Al met al kijk ik terug op een mooi jaar. 

En hoewel ik dit jaar minder blogs schreef dan ik zou willen, maakte mijn website dit jaar een mooie groei door. Voor sommige zijn het bezoekersaantallen per maand, maar ik ben evengoed onwijs trots met maar liefst 15,4 duizend bezoeken aan mijn website in 2018. Een groei van maar liefst 66%! Hopelijk blijven jullie ook in 2019 mijn blogs lezen.

Wanneer je mijn blog al langer bezoekt, is het je vast niet ontgaan dat ik dit jaar van URL ben veranderd (van juliaflynn.nl naar strijkenissuf.nl). Een goede keuze. Ik schreef het afgelopen jaar pak ‘m beet 120 van de 330 blogs die hier reeds verschenen. Dat zijn er een heleboel en hopelijk volgend jaar dubbel zoveel! Het leuk me leuk om hier een top 10 van te maken en daarmee gelijk terug te blikken op het afgelopen jaar.

Deze 10 blogs waren het meest populair in 2018

  1. Klussen met John: een bankje in de voortuin (om te gluren naar de kinderen)

Bankje voortuin steigerhout betonnen U

Een blog die ik in 2017 al publiceerde. Een DIY van ons tuinbankje dat nog altijd dienst doet als gluurbankje in de voortuin. Dit artikel doet het vooral goed op Pinterest en is al meer dan 1300 keer gelezen.

2. Overnachten bij B&B Maison le Roux, typisch Frans én toch Nederlands

Maison le Roux Ormoy

Mijn overnachting in de bed and breakfast Maison le Roux in Ormoy staat op de 2e plaats en is mijn meest gedeelde blog op Facebook. Met recht want het is een super leuke plek om te overnachten. Dit herinnert me eraan dat ik in 2019 absoluut meer bezoekjes moet brengen aan dit soort adresjes om jullie dan natuurlijk vervolgens over te tippen. 😉 Lijkt me een mooi voornemen!

3. Het gaat niet zo goed met me

Op plek nummer drie staat misschien wel een van mijn meest persoonlijke artikels ooit. Een donkere plek die ik hoop nooit meer terug te hoeven zien. Ik weet in ieder geval heel goed waarom ik me zo voelde en hoe ik dit kan voorkomen dus als het goed is gaat me dat streven dus ook lukken! Ik ben absoluut trots op mezelf over het feit hoe ik momenteel in het leven sta en hoop dat ik dit vast kan blijven houden. Zonder deze ‘mindere’ periode had ik dit natuurlijk nooit geleerd!

4. Zonder jullie had ik nu geen vader meer

Dit was wel de meest confronterende gebeurtenis uit 2018. Mijn vader kreeg een hartaanval en dat deed me maar al te goed beseffen hoe kort en kwetsbaar het leven is. Én het belang dat mensen kunnen reanimeren. Adequaat handelende mensen in combinatie met veel geluk (de juiste tijd en plaats) heeft absoluut het leven van mijn vader gered en daar ben ik iedere dag weer dankbaar voor.  Gelukkig gaat het nu weer goed met hem.

5. In de fles van Nolah: HiPP Combiotik (zonder snelle suikers)

Toen ik deze blog schreef wist ik op voorhand niet dat deze blog zo populair zou zijn. Iedereen wilt natuurlijk het allerbeste voor zijn kindje en ongeacht welke keuze je maakt, het is ongeacht de juiste omdat je die vast weloverwogen en met  heel je hart maakte. Voor mij was dat naast borstvoeding de opvolgmelk van HiPP en die positieve ervaring wilde ik graag met jullie delen.

6. Ik heb mijn man op een datingsite leren kennen

Wie houdt er nou niet van zoetsappige liefdesverhalen? Het is in ieder geval iets waar ik ook in 2019 zeker weer artikels over wil gaan schrijven. ‘l amour, het mooiste wat er is. 😉

getrouwd met een rotterdammer

7. Recept: Gezond broodje shoarma (ja écht!)

Ik hield van shoarma in 2000, ik hield er van in 2017, 2018 en absoluut ook in 2019! Dit is hoe ik mijn broodje het liefste eet.

8. Soms is moederdag een rotdag

Hoewel ik zelf altijd van moederdag geniet, weet ik zeker dat er veel vrouwen zijn die dit ook erg pijnlijk en confronterend vinden. Speciaal voor deze vrouwen schreef ik deze blog.

9. Bohemian geboortebord en geboortekaartje voor mijn lieve Nolah

Ook weer een Pinterest hit. Kan ik begrijpen. Ik ben nog steeds erg blij met het geboortekaartje en geboortebord van Nolah. Nog opzoek naar inspiratie? Dan zit je met dit artikel absoluut goed!

bohemian geboortebord en geboortekaartje

10. Het grote borsten blog

Tja, hoewel ik deze blog al in 2015 schreef, is dit natuurlijk een herkenbaar artikel van alle tijden. Al helemaal in het kader van ‘body positivity’. En er waren ook vast wat verdwaalde mannen die de titel wel aantrekkelijk vonden. Het zal vast tegengevallen hebben. 😉

Daarmee komen we aan het einde van dit lijstje. Welk artikel op strijkenissuf.nl is jouw favoriet? Wat zou je in 2019 graag willen lezen?

Iedereen een mooi, liefdevol, gezond, gelukkig 2019 gewenst! Hopelijk komen jullie voornemens en dromen, hoe klein of groot, uit. 

Liefs, en tot in het nieuwe jaar!

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Er zijn geen reacties :-(

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!