Menu & Search
6 Dingen die ik AB-SO-LUUT nooit ging doen bij mijn kind … Ach ja (Sanne)

6 Dingen die ik AB-SO-LUUT nooit ging doen bij mijn kind … Ach ja (Sanne)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Voor mijn bevalling of zelfs voor ik zwanger was had ik al een heel lijstje met: “Oh dat ga ik nooit doen, dat gaat nooit gebeuren!”…UHM BUSTED?! Nou dat is niet echt gelukt vrees ik :D. Hieronder even een kort lijstje met enkele voorbeelden: 6 dingen die ik absoluut nooit ging doen bij mijn kind dus …

1. Mijn baby zal nooit bij ons in het grote bed slapen

Jaaaa kijk … arm kind lag zo te wenen in zijn wieg. Kan ik toch niet zo laten? Dan maar lekker dicht bij mama in het grote bed! En ik moet toegeven we hebben echt heerlijk geslapen, we genieten er alle twee van (ook al betekent dat voor papa dat ie moet schuiven).

2. Zijn fles of tut in mijn mond steken, OMG!

Soms kun je gewoon niet alles in 1 keer dragen, dus dan maar die fles even in de mond, baby in de handen … En die tut?! Ja, je weet nooit hè, met al die vieze pluisjes.

3. TV laten kijken

Ja dat was al helemaal niet oké hoor! Maar als je dan zo veel moet doen in huis en de baby wilt maar niet rustig worden … Ik dacht ik neem hem even op schoot zodat hij kan slapen en ik kijk wat tv ondertussen én toen was hij rustig! Het is nu niet zo dat hij uren tv kijkt hoor. Ben ik ook geen voorstander van. Maar zo 1 aflevering van Paw Patrol vind ik dan wel kunnen. Het doet wonderen geef ik toe. Waarvoor dank Nick Jr!

4. Te veel (kleren) kopen (jup ook online)

Ik gok dat ik hier niet te veel bij moet uitleggen?! Haha hij heeft zo een leuke kleerkast met veel ruimte.. die helaas al helemaal vol zit (Busted!!) En de bezorger van Bol.com is ondertussen een aangenomen familielid bij ons (mentaal toch), haha. Nonkel Bol is steeds onder de indruk hoe groot onze jongen al is!

5. Flesvoeding geven

Allereerst ik ben helemaal niet tegen flesvoeding! Zelf was ik er steevast van overtuigd dat ik toch zeker tot zijn 1 jaar borstvoeding ging geven.. na 6 weken was ons avontuur helaas al afgelopen 🙁 Dit was best een emotioneel besluit, want samen genoten we hier zo van.. Nu krijgt hij dus flesvoeding en ik moet toegeven dat het best wel een verbetering is, zowel voor hem als voor mij!

6. Geen, ik herhaal GEEN honing op zijn tutje!

Oh, wat krulden m’n tenen bij de gedachte om zijn tutje ergens in te dopen, bah bah! Mijn zoontje vecht enorm hard tegen zijn slaap en soms (héél soms) heeft hij net dat beetje extra nodig om zichzelf “over te geven”. En nee ik voel me absoluut niet schuldig!

To the point:

Zelf had ik nooit gedacht dat ik aan deze dingen zou toegeven en er zullen vast nog wel aanvullingen op deze guilty list komen. Maar ook daar zal ik me waarschijnlijk niet schuldig om voelen want voor mij voelt het als een juiste beslissing of handeling. ieder heeft zijn opvoeding en die moet gerespecteerd worden. Tenslotte is het aan mama en/of papa om te beslissen hoe de opvoeding zal zijn! Uitzondering van de grootouders off course, maar dat is geen verrassing hé?!

Jullie doen het allemaal goed, en dat is wat je moet onthouden!

XO Vinzieboy

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!