Menu & Search
Een echte Nelleke tekent aan de muur

Een echte Nelleke tekent aan de muur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Sinds een tijdje zijn we in het bezit van een familieportret. Geen gigantisch doek en ook geen foto op hout, maar een echt eigentijds digitaal portretje anno 2018. Ontworpen door Nelleke .Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en was een groot fan van haar geboortekaartjes. Ze zijn origineel, helemaal van nu en heel erg vrolijk.

Hoewel ik nog steeds verliefd ben op het geboortekaartje van Nolah, had ik serieus overwogen om die in te ruilen voor een ”Nelleketekent”, had ik de kaartjes eerder ontdekt. Super blij was ik dat ik ontdekte dat Nelleke ook gepersonaliseerde digitale familieportretjes maakte. Natuurlijk moest ik ook eigenaar worden van zo’n portret en dus bestookte ik Nelleke maar meteen met een berichtje.

Een gepersonaliseerd portret van Nelleke tekent

De communicatie verliep razendsnel. Het enige dat Nelleke nodig had was wat foto’s van ons gezinnetje en de beschrijving van welke kleuren ik graag zou willen hebben, welke soort bloemen ik in mijn krans wilde en eventuele andere wensen. (van mijn kant verliep de communicatie minder vlot, zoals mensen die me kennen wel van mij gewend zijn)  Ik koos voor veldbloemen met wat lavendel voor een landelijke entourage en als achtergrondkleur: mintgroen. Een van mijn all-time favoriete kleuren, voor het geval het je nog niet opgevallen was. 😉

De eerste opzet voor het portretje was meteen al verbluffend. Hoewel het natuurlijk basic Nelleke-stijl poppetjes zijn, herkende ik ons gezinnetje er direct in en dat vind ik zo ontzettend bijzonder eraan. Na wat kleine aanpassingen in de kleuren van de achtergrond en onze kleding was ik echt 100% tevreden en werd het portretje opgeleverd. In eerste instantie had ik niet echt wilde plannen met het portret, en vond ik het vooral leuk om het in mijn bezit te hebben om er eventueel een kaartje of iets dergelijks van af te laten drukken.

Van digitaal naar iets tastbaars

Het allerleukste van het digitale portretje is dat je er mee kunt doen wat je wilt. Na wat wikken en wegen, wilde ik het digitale portretje toch vereeuwigen. Niet op papier of canvas, ik wist het eigenlijk niet zo goed. Maar toen moest ik aan de tegeltjes van mijn oma denken, en hoe leuk ik die vind. Het werd dus keramiek! Het leek me zo leuk om dat  tegeltje ergens te hebben hangen, in de hoop dat mijn kinderen er later om vechten als ik er niet meer ben. Voor mij heeft het nu al zoveel emotionele waarde. Op internet zijn genoeg bedrijfjes te vinden die dit aanbieden en al snel was het klusje geklaard. Mijn eigen Nelleke tegeltje aan de muur. Iedere dag wanneer ik naar ons portretje kijk wordt ik zo vrolijk. Zo veranderde het digitale portret in iets tastbaars.

 

Zie hier het resultaat. Super schattig toch?

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!