Nu aan het lezen
Mijn echte post is cool #5

Mijn echte post is cool #5

echte post is cool 5

Inmiddels was al de vijfde editie van echte post is cool, een swap in het leven geroepen door de bloggers Northflix en Monsieur Mango omdat ze vonden dat er in dit digitale tijdperk te weinig fysieke post wordt verzonden. De afgelopen edities heb ik aan me voorbij laten gaan omdat ik er simpelweg op dat moment geen tijd voor had. Gelukkig was ik er dit keer als de kippen bij en schreef me snel in. De voorwaarden om mee te doen? Een open social media account en of blog. Vervolgens is het de bedoeling dat je een lootje invult met wat informatie over jezelf en wat je leuk vindt en vervolgens krijgt iemand anders dat lootje en mag dan voor een bedrag van 7,50 gaan shoppen voor zijn swapmaatje. 

Ik heb echt super veel plezier beleefd aan het shoppen voor mijn swapmaatje Karin van mamasmeisje.com en heb hierdoor weer iemand leren kennen. Helaas zijn mijn inpakkunsten niet opperbest en heb ik echt met open mond naar sommige creaties van mede epic’ers gekeken. Was ik maar zo creatief! Helaas ben ik gezegend met twee linkerhanden en weet ik weer waarom ik vroeger nooit durfde te gaan werken in een winkel waar je cadeautjes in moest pakken. (trauma)

Ik schreef haar een brief en die beveiligde ik  op mijn blog omdat ik niet wilde dat zij of iemand anders al zou zien wie ik geloot had voordat ze haar cadeautjes had uitgepakt.  Inmiddels kan ik die brief natuurlijk wel vrijgeven:

Lieve Karin,

Dit is mijn eerste EPIC en wat heb ik een voorpret gehad. Ik ben dus je swapmaatje die je die on-vakkundig ingepakte doos stuurde. De opgerolde pampers (maatje 2) heb ik erbij gedaan omdat die om mijn inmiddels reuze baby’s billetjes niet meer passen. Ik dacht die komen jou vast beter van pas aangezien jij een lief tweede meisje krijgt. Heel erg leuk en hopelijk gaat alles goed. Die luiers waren overigens gelijk heel handig ter bescherming van de pakjes als een soort geïmproviseerd piepschuim.

Nogmaals sorry voor mijn inpakkunsten. Ik ben daar (net als strijken) dus niet zo goed in. Lomp is lastig, ik weet het. Meteen ook de reden dat ik je deze blog stuur. Als het handgeschreven was, had je het waarschijnlijk niet kunnen lezen. Uiteraard heb ik stiekem als een ninja je instagram en blog afgestruind om wat inspiratie op te doen en ik was super blij dat je zo’n handig moodboard had gemaakt. Bedankt daarvoor!

Naast bloggen delen we de liefde voor chocolade en thee! Ik heb er ook een (klein) cadeautje bijgedaan voor je kleine meid. Ook al heb je misschien al tachtigduizend van die dingen, kinderen blijven ze leuk vinden. (althans de mijne)  Ik zal je niet langer in spanning houden. Pak je cadeautjes uit, vlug! Dan zal ik er nog iets begeleidend bij typen. Niet verder lezen dus tot je die cadeautjes hebt uitgepakt 😉

Het was een race tegen de klok toen ik cadeautjes voor je ging shoppen. De twee oudste kinderen zaten op school dus had ik eindelijk wat me-time in de stad. Ik moest ook nog wat cadeautjes shoppen voor een verjaardag en een kinderfeestje dus vloog ik door de straten van Venlo met je moodboard winkel in en winkel uit. Op het einde van de ochtend was Nolah helemaal bedolven onder cadeaus. Een wonder dat ze niks heeft gesloopt. (op het theedoosje na dan een beetje, die ziet er wat pauperig uit)

Ik moest en zou je kennis laten maken met mijn favoriete chocolatier hier in Venlo: rousseau. Heerlijke chocolade maken ze hier. Omdat het herfst is deze herfstige chocolaatjes en geen chocolade pepernootjes. Ik weet zeker dat je deze net zo, mogelijk nog lekkerder zal vinden. (sorry er waren geen roze chocolaatjes. Voor de thee ging ik naar Holland and Barret. Ik vond een theemerk waar ik zelf nog nooit van had gehoord en me zelf ook nieuwsgierig maakte. Deze thee was er gelukkig wel in roze. Ik nam er ook nog een gezichtsmaskertje mee. Ook roze. Soort van dan.

Voor Suus griste ik snel een bellenblaas bij de Intertoys uit het rek onder de kassa. Frozen. Hopelijk vindt ze dat leuk en kan ze dat al een beetje. (ik deed er ook nog wat oorbelletjes bij die ik van glamour kreeg. Voor als ze ooit gaatjes krijgt en anders om iemand anders blij mee te maken) en last but not least, omdat iedere blogger die nodig heeft: notitieboekjes: met roze accent. Hopelijk kun je hier al je inspiratie voor komende blogs in kwijt. In een handig formaat dus kun je zelfs in je kleinste handtas meezeulen.

Lieve Karin, ik vond het super leuk dat ik je swapmaatje mocht zijn en hopelijk ben je een beetje blij met je cadeautjes. Het liefst had ik er nog veel meer in willen proppen, ook voor je kleine meid(en).

Hoewel ik je wel al op instagram volgde kwam ik nog niet zo vaak langs op je blog. (verdomde algoritmes van social media) ga ik nu dus zeker vaker doen en ook je zwangerschap volgen.

Veel liefs,

See Also
koperspiraal verwijderd

Jeanine

Wie had mij geloot?

Nog zo’n prachtig ingepakte creatie kwam van degene die mijn geloot had: Marieke van mariekeblogt.nl Super blij met mijn swapmaatje en om Marieke en haar blog zo beter te leren kennen. Hopelijk heb ik het je niet al te lastig gemaakt.

Ik kreeg echt super leuke cadeautjes van haar helemaal in de stijl van mijn lievelingskleur: turquoise. Ik kreeg een speenkoord voor Nolah, erg handig want zo verliest ze eindelijk die verrekte speentjes niet overal. (ik heb denk ik al 10 speentjes gekocht de afgelopen 9 maanden) verder kreeg ik een reep Tony’s met pecannoten en kokos, een flamingo potlood, een basisboek handletteren voor beginners welke ik echt heel tof vind, gekleurde pennen en kaarten. Kan ik ook eens beginnen aan mijn ambities om aan handlettering te gaan doen.

Wat mij betreft was echte post is cool erg geslaagd. Leuk om ook eindelijk een keer mee te hebben kunnen doen. Alle credits naar Northflix en Monsieurmango voor de organisatie. Ze hebben er  net als andere jaren weer zoveel tijd in gestoken.

Kende jij echte post is cool al, en heb je al eens meegedaan?

 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (0)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top