Menu & Search
Een dagje naar Villa Zebra

Een dagje naar Villa Zebra

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Deze gastblog werd geschreven door Charlotte den Boef 

Toen ik een berichtje kreeg van Jeanine  of we naar Villa Zebra wilde, zeiden we daar natuurlijk geen nee tegen! Er was een speciale dag voor mama bloggers georganiseerd (een mamablog get together) waarbij de nieuwste tentoonstelling werd getoond: ticket to de toekomst. Bovendien waren er allerlei leuke activiteiten om te doen waaronder het maken van een tijdscapsule die pas in 2028 geopend mag worden. 

We gingen met z’n viertjes gingen opstap naar Villa Zebra in Rotterdam. Niet bepaald een straf want het was die dag zo’n lekker weer! Weten jullie nog? Die heerlijke 7 april tijdens de Rotterdamse marathon? Bovendien was het heerlijk aan het water!

Verkleden in het circus

Toen we binnen kwamen werden we hartelijk ontvangen. Onze dochter had er helemaal zin in. Al helemaal toen ze alle leuke kleurtjes zag. Voor dat we het wisten was ze al weg. Een vriendelijke Belgische dame wees ons de weg en gaf ons uitleg. Er waren een heleboel leuke dingen te zien en te doen. In het circus konden we ons verkleden. Onder andere als clown maar ook als kikker. Ik als gekke mama moest het natuurlijk allemaal even proberen.

Mijn dochtertje in actie

Knutselen en kleien

Mijn dochter had het heel erg naar haar zin. Ik zag haar enorm genieten. Ook was er een leuk hokje met allemaal grote knuffelbeesten en een gaaf bootje waar mijn meisje niet meer weg uit was te slaan. ”Mama, ” riep ze. ”Ik zit in de boot hoor, kijk uit!” Het was heerlijk om haar te zien genieten en daardoor genoot ik g ook. Als kers op de taart kon mijn dochter haar hart ophalen tijdens het knutselen en kleien. Haar creatie mochten we meenemen in een doosje. Dat staat hier nu op de kast te stralen!

Leuke thema’s voor jong en oud

Er waren leuke thema’s . Jong en oud konden genieten van deze leuke middag. Onze jongste (1) was iets te jong maar genoot ook van de kleuren. Hij kon in een stoere oude auto zitten samen met zijn zus. Er stonden lekkere hapjes klaar en ook wat te drinken in een leuke kantine met mooie grote tafels. Het zag er allemaal zo gezellig uit! Wij raden Villa Zebra iedereen aan voor een gezellige middag. Woon je vlak bij Rotterdam of ben je er een keer in de buurt? Sla Villa Zebra zeker niet over. Wij zeggen tot snel, Villa Zebra!

Extra info:

Villa Zebra is geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur. In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag. Villa Zebra is gesloten op maandagen, 1 januari, 27 april, 25 en 26 december en 31 december. Een kaartje kost 8 euro voor kinderen en volwassenen inclusief workshop. Helemaal niet zo duur dus!

Je vindt Villa Zebra in Rotterdam aan de Stieltjesstraat 21 op de Kop van Zuid. Dit ligt aan de maas. Tevens is er een leuk café en kleine museumwinkel aanwezig. Voor meer informatie zoals de meest actuele tentoonstellingen kun je kijken op www.villazebra.nl

Uitgelichte afbeelding en foto onderaan zijn gemaakt door Hester Blankesteijn

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Er zijn geen reacties :-(

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!