Nu aan het lezen
Een nieuw logo voor mijn blog

Een nieuw logo voor mijn blog

Misschien was het je al opgevallen: sinds gisteravond ben ik het trotse bezit van een nieuw logo. Ik was al een tijdje niet meer tevreden met mijn oude logo, dat overigens ook alweer drie jaar oud was. Ik was op zoek naar iets dat beter bij mijn blog zou passen en gelijk ook wat meer rust zou uitstralen. Mijn oude logo was prima voor toen maar net als nieuwe kleding raak je er na een tijdje wel op uitgekeken. 

Grafisch ontwerper gezocht

Een logisch gevolg dus om opzoek te gaan naar een alternatief. Lucky me dat ik zulke creatieve vrienden heb waarvan een in het bijzonder; de vriend van een van mijn liefste vriendinnetjes was toevallig sinds een tijdje voor zichzelf begonnen als grafisch ontwerper. Ik had al veel van zijn werk gezien en twijfelde dan ook geen seconde om hem te vragen voor het ontwerp van mijn logo. En natuurlijk ook een beetje omdat ik hoopte op een vriendenkorting want potdorie die grafisch ontwerpers zijn niet goedkoop. 😉

Een strijkijzer

Na mijn waslijst aan eisen voor mijn perfecte nieuwe logo was het afwachten geblazen. Ik vond het wel spannend want dit werd mijn eerste echte professioneel ontworpen logo. Bovendien betekend deze blog ontzettend veel voor mij. Dat zulle mede bloggers maar al te goed begrijpen ;-). Gelukkig ging allemaal razendsnel en voor ik het wist had ik een aantal voorstellen in mijn mailbox.

Eigenlijk vond ik ze allemaal erg leuk maar toen ik het miniatuur strijkijzer zag wist ik het. Al vanaf het begin dat ik blog is mijn moto al iets met strijken en dus MOEST er in mijn logo een strijkijzer. Dat alles heb ik laten doorvoeren in een gelikte favicon en banner en last but not least: een kickass jaloersmakend stempel voor onder artikels die over kleding gaan. Oke, komt ie dan hè?

Zooo gaaf!

See Also
de juiste balans

Verliefd op mijn logo

Tadaa! Mijn eigen 100% strijkvrij stempel! #ikdraagalleensynthetisch 😉 mocht je je afvragen of je verliefd kunt zijn op een logo? Ja dat kan. Ik krijg kriebels in mijn buik bij het kijken erna en hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik.  Hopelijk houdt die verliefdheid nog lang stand en kan ik weer jaren vooruit met dit logo.

Ook toe aan een nieuw logo?

Oh en mocht je zelf ook toe zijn aan een logo voor je blog of bedrijfje? Mathieu, van Cubic Canvas helpt jou vast ook graag verder met het vinden van het perfecte logo. Bekijk zeker even zijn werk, want naast het ontwerpen van logo’s is hij is namelijk een kei in het ontwerpen van 3D graphics.

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (5)
  • Haha alhoewel ik je logo altijd al erg mooi vond, moet ik zeggen dat dit toch wel echt geweldig bedacht is! Dat strijkijzer icoontje ook. Héél erg leuk!

  • Wow, ik vind hem mooi! Je kunt wel zien dat het door een echte professional gemaakt is, leuk!

    Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik normaal gesproken nooit aan strijken denk en elke keer als ik jouw blog open ineens wel, dus ik weet niet of je nou precies uitdraagt wat je predikt haha 😉

  • Nee, het was mij niet opgevallen, nu kijk ik ook nooit naar de logo’s om eerlijk te zijn. Ik kijk naar het geheel, en als dat helemaal anders is, echt compleet anders, pas dan valt het mij op, het gaat mij namelijk om de inhoud, niet wat erom heen zit 😉

    Hij is wel mooi geworden!

    X

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top