Menu & Search
Einde blogvakantie ( Nog zonder nieuwe lay-out)

Einde blogvakantie ( Nog zonder nieuwe lay-out)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Jaa! Ik ben weer helemaal terug van weg geweest. Daar ben ik heel blij mee want het voelde een beetje als afkicken van iets, maar tegelijkertijd ben ik ook een beetje verdrietig, want mijn nieuwe lay-out is nog niet klaar, en daar baal ik echt enorm van. Maar om jullie niet helemaal teleurstellen, heb ik wel alvast een sneakpreview van het nieuwe logo, dat ook gelijk het idee achter mijn blog weergeeft. Enne, wat vinden jullie? Ik ben zoooo benieuwd. Helaas zijn die jongens uit Florida niet bepaald de snelste. Dat of ik ben veeleisend. Aangezien het ontwikkelen van mijn nieuwe lay-out in volle gang was toen ik mijn blogvakantie aankondigde had ik echt verwacht dat het met 10 dagen zo goed als klaar zou zijn.  Nu wil ik natuurlijk  geen zeurpiet zijn, want de communicatie loopt goed, ik mag met alles meedenken en zo vaak als ik wil dingen laten aanpassen dus ik wacht maar geduldig af en blog vrolijk verder. Mijn blogloze dagen hebben me trouwens echt aan het denken gezet en ik was zelfs even in de war: Ik had last van een kleine identiteitscrisis. 

Blogidentiteitscrisis

Er zijn anno 2015 zoveel blogs en ik vind zoveel onderwerpen leuk, dat ik even in de war raakte. Ik kreeg al snel het label ‘mamablog’ opgeplakt terwijl dit eigenlijk helemaal niet mijn bedoeling was. ( ik hou ook helemaal niet van hokjes en labels) Toch is hokjes plaatsen binnen de blogwereld erg populair want anders weten je lezers niet waar ze aan toe zijn. Maar om terug naar het onderwerp te gaan, ik raakte dus in de war en had last van een identiteitscrisis. Want waar gaat mijn blog nou helemaal over en wat is mijn doel. Was de  keuze van mijn naam wel goed? Moest ik helemaal overnieuw beginnen? Raken jullie ook al in de war? 😉 Gelukkig kon ik dit al vrij snel loslaten en heb ik unaniem besloten dat mijn blog gewoon lekker blijft zoals het is. ( wél binnenkort met nieuwe lay-out)

‘Grenzeloos bloggen’

Maar wat bedoel ik nou precies met:’zoals het is?’ Ik noem het grenzeloos bloggen met een persoonlijke insteek. Ik heb ondervonden dat dit het beste bij me past. Gewoon lekker over alles wat mij ( en hopelijk jullie) bezighoudt, dat kan bijvoorbeeld over issues in het moederschap gaan, de laatste modetrends, reviews, leuke tips of mijn favoriete recepten. Maar als ik wil bloggen over mijn dikke teen dan doe ik dat ook gewoon lekker. Impulsief? Een beetje, maar zo ben ik zelf ook en zo past het dus helemaal bij mij. Verder ga ik gewoon zo vaak of zo weinig bloggen als ik zelf wil. een keer per dag, twee keer per dag. In het weekend, niet in het weekend. Wanneer ik zin heb, en iets te vertellen heb. Om er dan toch een tiny labeltje op te plakken zodat jullie niet helemaal in de war raken, noem ik het: ”Een persoonlijk magazine van een mama.”

Fiction Friday

Ten slotte nog even voor de trouwe fans van Fiction Friday ( sorry dat ik het twee keer heb overgeslagen) Fiction Friday gaat gewoon lekker door! Dat is echt mijn kindje. ( Daar heb ik trouwens nog een geheim plan mee voor mijn nieuwe lay-out) Naast het bloggen verzin ik graag verhalen en ook dat verdient een plekje op Julia Flynn.  En hoe leuk is het als er op vrijdag af en toe ook een extra blog over andere boeken verschijnt? Als er trouwens andere schrijvers/bloggers zijn die het leuk vinden wat te schrijven voor Fiction Friday, be my guest. Dat zou ik echt helemaal geweldig vinden. Stuur me dan een mail.

Tot slot wil ik nogmaals iedereen bedanken, die mijn blogs ( vaak vol onzin) blijven lezen. Ik vind dat echt zo leuk! Ik hoop dat jullie nog even geduld hebben en mijn nieuwe lay-out net zo leuk gaan vinden als ikzelf.  Liefs, en tot morgen!

Jeanine

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!