Nu aan het lezen
Fashion shoot, I don’t think so

Fashion shoot, I don’t think so

Als het op mooie kleding aankomt ben ik echt een ekster. Ik kan uren naar de plaatjes op fashionblogs en in magazines staren. Ik ben en blijf een beetje een meisje-meisje al noemt mijn man het diva gedrag. Op de pannenkoekenboerderij bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om wat foto’s te maken van mijn outfit, maar ik moest vast een zonnesteek op het terras hebben opgelopen, dat of de kriek max had me bedwelmd. Een fashionshoot op mijn blog? I don’t think so. 

Buiten dat ik graag naar mode kijk en het koop, schrijf ik er zo nu en dan ook over. Bijvoorbeeld over mijn mislukte sneaker aankoop en het doorzichtige jurkje voor blote borsten ( ik heb ‘m nog steeds niet aan gehad, maar wel een plak bh gekocht zodat ik alsof kan doen dat ik bh-loos ben.)  Maar nu wilde ik een keer een serieus  artikel posten over mijn liefde voor bohemian, en hoe blij dat ik ben dat het zomer is zodat ik er als ik wil iedere dag bij kan lopen alsof ik naar een festival ga.

Say cheese

Dus ik trok mijn favoriete boho outfit aan en vroeg mijn man om foto’s te maken. De hond moest toch uitgelaten worden dus die ging mee, dan kon ie alvast lekker uitrazen, stokken slepen en zwemmen in de rivier terwijl mijn man plaatjes kon schieten van mij en mijn outfit. Helaas had mijn man het verkeerd begrepen en na tien keer stokken in de rivier te hebben gegooid en gemopper van mijn kant omdat mijn natte hond te dicht bij mijn kleren kwam gingen we onverrichte zaken terug naar de auto waar ik mokkend aan mijn man vroeg waarom hij nou geen foto’s had geknipt.

Een nieuwe kans was in de tuin van mijn ouders, waar een mooi veldje ligt. Maar helaas waren die niet thuis en natuurlijk had ik geen sleutel. Maar mijn man is echt een lieverd en wist nog wel een plekje waar ik uiteindelijk mocht poseren.  Maar mijn kinderen waren het inmiddels spuugzat. Waarom moest papa in godsnaam foto’s maken van mama huppelend door het hoge gras, en waarom mochten ze niet meedoen? Gelukkig wist mijn man ze bezig te houden en schoot vlug een paar  wel honderd foto’s. 

Toekomstige modellencarrière 

Maar na al dat zwoegen mocht het resultaat er zijn. Ik kijk al uit naar mijn modellencarrière. Zoals je kunt zien strijk ik nooit, ECHT nooit. Mijn rug was niet echt zo rood, komt door de belichting. Schurk 1 is een beetje cameraschuw, hij lacht me niet uit.  

IMG_9130rode kreeftIMG_9156

Of ik nu ga stoppen met schrijven over mode? Dat niet, ik vind het hartstikke leuk om jullie op de hoogte te blijven houden van mijn (mis)kopen en nieuwtjes op fashion gebied. Al dan niet met een grote knipoog. Maar foto’s van mezelf in de rol van een model beloof ik voortaan aan anderen over te laten. 

See Also
plus koopzegels

 

 

 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (25)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top