Menu & Search
Frozen obsessie

Frozen obsessie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Sinds een aantal weken, of eigenlijk sinds mijn zoontje voor zijn vijfde verjaardag Frozen kreeg, staat er in ons huis iedere dag (en niet een keer maar oneindig vaak) Frozen aan op tv. Lees ik net dat er ook nog eens Frozen 2 uitkomt. Mag ik misschien een flesje anti vries?

Chill en let it go 

Nu wil ik geen boze huismoeder zijn. Ik weet nog goed dat ik zelf ook een obsessie had voor de kleine zeemeermin. Ik vind Disneyfilms echt geweldig en kijk er natuurlijk stiekem zelf ook regelmatig naar. Maar op het moment begint het hier langzaam uit te groeien tot een obsessie. Echt alles hier in huis staat in het teken van Frozen. De liedjes kunnen we inmiddels allemaal dromen. Ik zou natuurlijk die dvd wel kunnen verstoppen en het Nintendo spel Olafs quest van de aardbodem laten verdwijnen, maar dat gaat me dan net even te ver. Het maakt ook niet uit, het kwaad is al geschied. Mijn kinderen zijn gebrainfreezed.

Twee dochters 

Frozen heeft me dan wel weer iets moois gebracht, ik heb er namelijk twee lieve dochters bij. Want op de momenten dat mijn kinderen niet naar Frozen kijken, gaan ze door het leven als Anna en Elsa. Het mooie is, er wordt niet eens gevochten om de rolverdeling. De oudste is Elza en de jongste dus Anna. Inmiddels een ongesproken regel. Zal onze hond dan Olaf zijn? Vraag ik me af.  Met een vlecht in mijn haar hoef ik overigens ook niet meer rond te lopen, Het schijnt namelijk dat je bij deze haardracht automatisch over magische ijskrachten bezit. Al vind ik het compliment dat ik op Elsa lijk toch best wel leuk.

Toch lieg ik als ik zeg dat ik niet benieuwd ben naar Frozen 2 en hoop ik stiekem een beetje op een Frozen bruiloft tussen Anna en Kristoff. Oké ik geef toe, Frozen heeft mij ook in zijn macht. (Ik huil niet  als de ouders van Anna en Elsa doodgaan)

Welke Disneyfilm is bij jullie favoriet?

 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!