Menu & Search
Gastbloggers gezocht voor Strijkenissuf.nl

Gastbloggers gezocht voor Strijkenissuf.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Hoi! Leuk dat je interesse hebt om blogs te schrijven voor Strijkenissuf.nl. Het persoonlijke online magazine voor mama’s die ook niet van strijken houden. Deel je die gedachte maar heb je wel net zo’n grote passie als ik voor schrijven en ben je opzoek naar een groter podium? Kom dan gastbloggen voor Juliaflynn.nl

(Gast)bloggen voor Strijkenissuf.nl

Omdat iedereen een verhaal heeft en een podium verdient wil ik je die graag bieden. Blog je al of schrijf je gewoon graag en zoek je een plek waar je je verhalen kunt publiceren? Dan zou ik het heel erg leuk vinden als jij voor mij komt bloggen over een van de aangegeven onderwerpen

 • Eten en drinken
 • Ouderschap
 • Lifestyle
 • Reizen
 • Gezondheid
 • Relatie
 • Shoppen
 • werk
 • Fictie
 • Een eigen column

Meer dan genoeg keuze toch?

Wat verwacht ik van jou

Allereerst hoop ik dat je veel plezier hebt in het schrijven. Qua frequentie zijn er geen musts. Mocht je een maandelijkse rubriek willen of zou je liever eenmalig schrijven? Allemaal mogelijk! De enige voorwaarde is dat de content en tone of voice past bij mij en mijn blog. Verder zou ik het leuk vinden als je me een stukje van je werk toe zou willen sturen door middel van een linkje of een bestandje. Iets dat je eerder hebt geschreven, of elders is gepubliceerd. Zo weet ik met welke pen ik te maken heb en of deze aansluit op die van mij.

Wat krijg je van mij?

 • Heel veel liefde op de eerste plek: Ik bied je een virtueel podium op deze blog en social media voor een gezellig lezerspubliek. (ik kan het weten)
 • Mocht je al een fervent blogger zijn, dan link ik uiteraard naar je eigen blog.

Als vaste blogger:

 • Persuitnodigingen
 • Recensiemateriaal wanneer dit aansluit bij jouw onderwerp
 • De mogelijkheid om feedback te vragen of vragen te stellen over bloggen

Ben jij die iemand?

Herken jij jezelf in SIS en wil je graag komen schrijven? Of wil je gewoon vrijblijvend wat meer informatie? Check dan even mijn contactpagina zodat je me een mailtje kunt sturen. Dan stuur ik je zo snel mogelijk een berichtje terug.

Of ken jij iemand?

Mocht je zelf geen biet geven om bloggen of schrijven maar wel iemand kennen die dit helemaal te gek vindt (en strijken haat)? Deel dit dan met hem of haar op Facebook of stalk diegene via Whatsapp 😉

Natuurlijk mag je dit bericht ook gewoon delen tot ieders vreugde. Zou ik leuk vinden!

 

 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!