Sinds oktober 2017 ben ik gestart met gastbloggers in twee categorieën; vaste gastbloggers en bloggers die een of meerdere keren een blog schrijven voor mijn website.  Dit om de toestroom  van nieuwe artikelen te vergroten én om andere bloggers in de spotlight te zetten. Natuurlijk blijf ik een persoonlijk magazine boordevol leuke artikelen die stuk voor stuk op een persoonlijke manier geschreven zijn. Dat mag je van mij blijven verwachten en uiteraard blijven er lekker veel artikelen verschijnen uit eigen toetsenbord ;-).  

Ook gastbloggen?

Lijkt het je leuk om ook een gastblog aan te leveren (passend bij juliaflynn) of om voor vast gastblogs te schrijven? Leuk! Neem hier een kijkje voor meer informatie of stuur me een mailtje via de contactpagina. 

Wie zijn mijn Gastbloggers?

De gastbloggers die voor mij schrijven zijn:

  • Marjolein van Dreamcreatebymarjolein.com, schrijft over haar belevenissen in het onderwijs en illustreert haar blogs helemaal zelf! Zou je graag meer willen weten over Marjolein? Check dan deze pagina.
  • Kaat van kaatkrabbelt.nl, schrijft over het leven als moeder en cadeaumoeder met veel humor! Meer weten? Check dan deze pagina