Nu aan het lezen
Ik zal nooit en te nimmer op crocs lopen, maar mijn kinderen wél

Ik zal nooit en te nimmer op crocs lopen, maar mijn kinderen wél

kinderen blauwe crocs

Ik weet het nog goed, de Crocs hype. Vooral in het ziekenhuis was het inmiddels al 6 a 7 jaar geleden een upcoming trend. Want wat lopen ze heerlijk die ”’dingen” ideaal natuurlijk voor al die verpleegsters die kilometers moeten lopen op een dag ( ik overdrijf niet) Maar ook al schenen die ”dingen” te lopen als kussentjes en waren ze er in alle kleuren van de regenboog, zijn het  mijn vrienden nooit geworden. Ook toen het bij het straatbeeld begon te horen en de crocwinkels overal te voorschijn kwamen riep ik dat ik nooit en te nimmer een stap op crocs zou zetten of ooit een winkel binnen zou gaan. Ik vond ze namelijk een lompe uitstraling hebben. 

Maar hoe hard ik het ook geroepen heb, het is toch gebeurd, geen leugen. Ik heb ze in huis gehaald, weliswaar niet voor mezelf, maar toch.  Mijn zoontje heeft nu de enige echte Crocs en doet ze niet meer uit.

Royal crocs, ook voor mijn prins

IMG-20150705-WA0003 IMG-20150705-WA0007IMG-20150705-WA0001

Al draagt de kroonprins van Engeland ze, dan nog … en prompt draagt his royal highness, Crocs en plotseling zijn Crocs ook high society geworden.  En zo kreeg ik dus een mailtje van Nelson schoenen. Of ik met ze wilde samenwerken en een paar leuke Crocs voor een van mijn kinderen wilde hebben. Daar moest ik toch echt wel even over nadenken, want zou ik zomaar al mijn principes overboord gooien? Ik werd toch nieuwsgierig en besloot om mijn trots aan de kant te schuiven en een kijkje te nemen op de website  waar ik tot de conclusie kwam dat Crocs niet meer alleen de lompe gatenkaas klompen in zijn assortiment heeft maar ook sandalen en laarsjes. Om het allemaal nog makkelijker te maken, was schurk 2 ook nog met een schuin oog mee aan het kijken en riep: ‘ Mooie sandaaltjes, die wil ik.’ Ik kon er niet meer onderuit en besloot ze toch maar uit te proberen, mijn zoons zijn immers ook mijn kleine prinsjes.

Signed sealed deliverd, these Crocs are yours 

Zodra de doos bezorgd werd, begon dus de liefde voor Crocs. Mijn zoontje deed ze direct aan en kon er prima op lopen.  Het was jaloezie op en top want mijn oudste zoontje wilde ze nu ook. Ook ik zag gelukkig de positieve kant van deze rubberen jongens:

Bekijk ook

  • Ik vond de kleur erg leuk
  • Ze zagen er niet al te lomp uit
  • Een keer onder de kraan en ze zijn schoon
  • Ze zijn makkelijk aan te doen
  • Mijn zoontje loopt er goed op

Nu ik zie hoeveel plezier mijn zoontje er al van heeft gehad heb ik mezelf beloofd om geen wrok meer te koesteren tegenover Crocs en kan ik ze inmiddels niet meer wegdenken hier in huis. Ik denk dat het bovendien de favoriete campingschoenen gaan worden van mijn zoontje en hij zijn teenslippers links gaat laten liggen, die verliest hij immers iedere 10 meter met lopen. Of ik zelf ooit op Crocs ga lopen? Waarschijnlijk niet. Maar ik moet toegeven dat die William en Kate het nog niet zo verkeerd hebben bekeken voor hun kleine George. Ik ben blij dat mijn zoontje deze sandalen in zijn bezit heeft.

Natuurlijk ben ik nu super benieuwd of jullie zelf een paar Crocs in de kast hebben staan en hoe jullie er over denken. 

 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (7)
  • Geweldig artikel! Ik heb zelf Crocs gehad en gedragen (blauwe en ik had zo van die speciale pinnetjes met figuurtjes om op te doen haha :D), maar ik was ze na een tijdje beu. Ze waren in de schoenenkast verdwenen en uiteindelijk hebben we familiair besloten (mama, broer en ik) om ze weg te gooien. En ik zou ze nu niet meer dragen want toen ik ze vats had om weg te gooien dacht ik echt “Hoe lompig zag ik wel niet uit in dit? Waar was mijn verstand?!” Dus nee, geen Crocs meer voor mij 🙂 Liefs! x

  • Haha, wat schattig! Bij kleintjes staat het wel leuk vind ik. Ikzelf kocht ooit de klassieke babyroze variant met slofvoering in (what was I thinking). Logischerwijs waren deze voor in huis, maar dan nog. Vreselijk.

  • Hihi nee ik heb wat crocs betreft hetzelfde principe als jij 😉 en m’n zoontje is nog veel te klein om te lopen op die dingen, maar snap wel dat jouw kleintje er blij mee is. Kan hij er ook van die pinnetjes met figuurtjes op doen? Dat lijkt me echt wel feest voor kids!

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top