Menu & Search
Groene trenchcoat van Zara voor mindere dagen

Groene trenchcoat van Zara voor mindere dagen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Na het weekend en vandaag ben ik het onstuimige weer spuugzat. Zo mooi als April begon zo regenachtig eindigde het. Een voordeel was wel dat ik mijn nieuwe voorjaarsjas veel heb kunnen dragen. Ik was namelijk bang dat ik deze voor niets zou hebben gekocht met al die zon. Het is ook nooit goed hè?

Maar je had toch nog een jas?

Vertwijfeld stond ik in de Zara. Na de zoveelste winkel bezocht te hebben opzoek naar een mooie jas had ik dit niet meer verwacht. Eigenlijk was ik opslag verliefd. Deze jas was anders dan anders doordat het een suèdelook had en ook een opvallende kleur. Hoewel mijn indianenjas nog prima een seizoen mee kan was ik toch nog opzoek naar een jas voor erbij. Het liefst een wat langere om te dragen over jurkjes.

Eindelijk weer een trenchcoat

Groene suede voorjaarsjas

Mijn vriendinnen reageerden zo laaiend enthousiast op de jas dat ik ‘m wel mee moest nemen en mijn twijfels al gelijk als sneeuw voor de zon verdwenen. Bovendien was de prijs er ook nog eens naar. Meenemen dus! Eindelijk weer een trenchcoat!

Mijn liefde voor trenchcoats kent eigenlijk al een heel lang bestaan, en er ging behalve vorig jaar geen jaar voorbij dat ik niet in het bezit was van een exemplaar. Meestal een standaardbeige, maar soms ook in een kleurtje zoals marineblauw. Hoewel ze me soms doen denken aan B100 uit Bassie en Adriaan, of nog erger, van die vieze potloodventers, zijn trenchcoats eigenlijk gewoon heel stijlvol. Vind ik zelf dan hè. Al is het maar om mijn keuze te rechtvaardigen 😉

Blij met de jas

Ik ben ontzettend blij met deze jas en heb ‘m al veel gedragen. Hoewel de jas niet mega opvallend is (opvallend genoeg om Bert van Leeuwen achter me aan te krijgen toen ik nietsvermoedend door de stad liep), is deze trench toch anders dan anders door het soepele stofje en de groene kleur.

De jas is naar mijn mening kwalitatief goed en gaat denk ik zeker nog een ronde mee. Sorry indianenjas. Ik heb een nieuwe favoriet, en jij bent het duidelijk niet.

Praktische info: de jas is te krijgen bij Zara onder de naam regenjas met suède effect en kost €59,95 

Wat voor jas kocht jij voor het voorjaar?

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!