Menu & Search

Happy new year: terugblikken op 2017 en vooruitkijken in 2018

Happy new year: terugblikken op 2017 en vooruitkijken in 2018

Gisteren luidde Kaat het nieuwe jaar in met haar blog over natte zoenen en slappe handjes. Brr. Naast dat ik al mijn vaste en nieuwe lezers een geweldig 2018 wil wensen wil ik ook graag nog even terugblikken op 2017 en vooruitkijken in 2018. 

2017 was een topjaar en dit is waarom:

Dat 2017 een topjaar was spreekt voor zich. Nolah werd geboren en alleen daarom kon het jaar al niet meer stuk. Ik genoot volop van mijn babymeisje en ook van mijn jongens. Anderzijds leek 2017 wel nog sneller voorbij te zijn gegaan dan voorgaande jaren. Of het komt doordat ik ouder wordt of door het feit dat het leven met drie kinderen nog meer hectisch is, ik heb geen idee maar het leek wel gisteren dat ik jankend op de bank zat omdat ik het zat was om door het leven te gaan als wandelende skippybal. Nu vervloek ik het feit dat de kinderen al zo groot zijn en voel ik me nog steeds een wandelende skippybal. (iets met teveel gegeten tijdens kerst, oud op nieuw en ook weer in het nieuwe jaar) What’s the difference? Niet zo veel dus. Behalve dit:

baby in wieg

Ik veeg nog een traantje weg als jullie het niet erg vinden. Vervloek die stomme clichés.

Bovendien was 2017 ook een topjaar omdat ik besloot om voor mezelf te beginnen. Ik nam ontslag en schreef me in als ZZP-er. Eng! Maar ook heel leuk en inspirerend. Nog nooit had ik zoveel energie als nu. Deels misschien de adrenaline maar het werkt ook ontzettend blik verruimend om eens een keer iets compleet anders te gaan doen. Die inspiratie kan ik hopelijk in 2018 ook hier kwijt want ik heb besloten om iedere dag te gaan bloggen. (met een beetje hulp van gastbloggers) Al komen er maar 100 woorden online.

2017 blog top 5:

Dat gezegd te hebben wil ik graag even terugblikken op de 5 meest gelezen blogs van 2017. Zo leuk om te zien wat jullie lezers het meeste interesseert. Soms verwacht, maar soms ook verrassend.

  1. De meest gelezen blog was die over de Boshut in Herkenbosch. Deze werd massaal gedeeld en dat verbaasde me ontzettend. Uiteraard wel helemaal in mijn nopjes. Ik ga in de toekomst ook zeker meer over mijn uitjes schrijven.
  2. Op de tweede plaats: mijn ontslag bij mijn eerste grote mensenbaan. Vrij actueel. Best wel eng ook want hierdoor realiseerde ik me des te meer hoeveel mensen die ik ken mijn blogs lezen, er waren zoveel mensen die me hierover aanspraken. Dankjewel lieve lezers, dat jullie de moeite nemen om mijn blogs te lezen. Soms snap ik zelf niet dat jullie deze larie willen lezen maar ach, ik eet me ook suf aan chips, kijk naar TLC en speel Hayday op mijn telefoon.
  3. De derde populairste blog: komt er nog een vierde? Een vraag die ik nog steeds wekelijks op mijn bordje krijg en ik ben er nog steeds niet over uit. Wellicht moet ik er nog eens een blog over schrijven met voors en tegens. Liefhebbers?
  4. Op vier een van mijn favorieten: 7 dingen waar mannen over zeuren die eigenlijk ongegrond zijn. Herkenbaar voor iedere vrouw 😉
  5. En last but not least: Nolahs geboortekaartje en geboortebord. Het geboortebord staat nog steeds te pronken op Nolahs kamertje.

En wat gaat 2018 brengen?

Ik hoop in ieder geval een heleboel ZZP avonturen, ontzettend veel leuke blogs en iets dat hoog op mijn 2018 goals lijstje staat: een boek uitgeven.

Dat 2018 voor iedereen een topjaar mag worden ongeacht de keuzes die we maken. Heel veel liefs!

Wat was jouw mooiste moment in 2017? 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!