Nu aan het lezen
Hoe onze kale witte muur een blikvanger met een vleugje groen werd, dankzij de posters van Desenio

Hoe onze kale witte muur een blikvanger met een vleugje groen werd, dankzij de posters van Desenio

Botanische posters

Op de muur boven onze bank in de woonkamer miste ik al een tijdje wat gezelligheid.  Hoewel er een trouwfoto op hout hing, die ik overigens nog steeds erg mooi vind, voelde het toch nooit helemaal ‘af’. De foto op hout zag er een beetje treurig uit op die grote, witte vlakte. En dat is alles behalve wat ik mijn huwelijk wil doen laten uitstralen. Hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat is dan weer een ander verhaal. 😉 De foto kreeg dus een nieuwe bestemming op onze slaapkamer dus ging ik opzoek naar een alternatief.

Posters van Desenio

Omdat het best een behoorlijk stuk witte muur is, moest het iets groots zijn, maar ik wilde ook weer geen gigantisch wandkleed of schilderij aan de muur. Ik vond het antwoord in posters; bij het Scandinavisch posterbedrijf Desenio. Wellicht heb je op social media wel eens wat voorbij zien komen van dit bedrijf. Mooie posters met een dito prijsje en een gigantische keuze. Maar voor mij was al snel duidelijk wat voor soort posters er aan de muur moesten komen. Iets groens! En wel om de volgende reden:

Geen plant overleeft mijn huishouden

Ik en met name mijn man houdt erg van kamerplanten. Ik ben van mening dat planten een huis echt als een thuis kunnen laten voelen. Het geeft zo ontzettend veel gezelligheid!

Maar hoe gezellig ik het ook vind, ik en kamerplanten blijken geen perfecte match te zijn. Het probleem tussen mij en mijn kamerplanten: ik vermoord ze stuk voor stuk door uitdroging of verdrinking. Inmiddels ben ik plantenseriemoordenaar en heb ik al heel wat planten van hun vermogen tot fotosynthese beroofd. Eens in de zoveel tijd zitten we dus niet tussen de mooie groene kamerplanten maar wanen we ons juist op de steppe met dode en dorre planten die ik ogenschijnlijk weer eens om zeep heb geholpen. Ik lieg niet als ik zeg dat zelfs cactussen binnen een niet al te lange tijd het loodje bij mij leggen.

Dus dan gaan we weer naar een plantencentrum, opzoek naar onderhoudsvriendelijke kamerplanten die ik dan weer dood laat gaan. Zo blijft de cyclus zich herhalen.Een dure hobby voor wat extra groen in huis. Maar ik blijf het dapper proberen. Alles voor wat extra zuurstof in huis.

Iets groens voor aan de muur

botanische posters desenio

Wat me dus weer terugbrengt bij de posters van Desenio.nl Het is wel zo fijn om in ieder geval altijd wat ‘groens’ in huis te hebben. Bij Desenio hebben ze namelijk een botanische lijn. Speciaal voor mensen zoals ik. Die niet over groene vingers beschikken en toch graag wat groens om zich heen willen hebben. Restte mij alleen nog de taak om een selectie te maken uit honderden posters die ik allemaal even leuk vond maar ondanks de grote keuze, ben ik er toch in een middag in geslaagd.

Ik maakte een mooie mix van groen, zwart-wit en zacht roze. Bloemen, planten, beestjes en de toepasselijke woorden: ”Work  Play” omdat de bank om te relaxen is. En soms om als trampoline te gebruiken. Vraag mijn kinderen maar. Hopelijk blijven ze uit de buurt van de posters.

Mijn ervaring met de service van Desenio is positief! De website is overzichtelijk en er is voldoende keuze. Erg handig vind ik de inspiratie pagina waarbij je alles in een klik kunt bestellen.

De posters kwamen netjes apart verpakt van de lijstjes. Wel even wat uitpakwerk met de lijsjes maar dat houdt moeders zoals ik van de straat. Bovendien werd alles supersnel bezorgd en was het echt ontzettend makkelijk, ja zelfs als je twee linkerhanden hebt, om de posters op te hangen, door middel van een simpel spijkertje met een hamer. Geen geboor in de muur dus!

Een kortingscode

Mocht je ook graag posters van Desenio aan je muur willen; ik mag een kortingscode weggeven aan mijn lezers! Wanneer je op het einde de kortingscode ”JULIAFLYNN” intoetst krijg je maar liefst 25% korting op je posters. De code is geldig van 4 t/m 6 september *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

See Also

Posters die ik heb gebruikt zijn:

 • Pink tulipe no1 poster
 • Eucalyptus branch two poster
 • Eucalyptus poster
 • lotus poster
 • Green monstera poster
 • Work play poster
 • Beetle, small
 • Dragonfly black and white poster

Wanneer je de namen intypt in de zoekbalk van de website, kom je direct bij deze posters uit.

Mocht je iets bestellen met de kortingscode, stuur me dan een fotootje via social media of de mail! Dat zou ik onwijs leuk vinden.

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (3)
 • Ik vind het mooie posters als aanvulling op het groen, maar ter vervanging? *bedenkelijk emoticoontje* Ik heb gelukkig een man met groene vingers die alles bijhoudt. En er zijn planten die iedereen overleven, vraag er maar eens na bij het tuincentrum. 😉

  • Ik heb er al zóveel geprobeerd, maar echt. De cactus vond ik echt het toppunt. Ik blijf dapper proberen maar voor wanneer alles weer eens dor is heb ik in ieder geval mijn groene muurtje.

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top