Menu & Search
Hoe vermaak je een kindje van 3 jaar?

Hoe vermaak je een kindje van 3 jaar?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

  Hoe vermaak je een kindje van 3 jaar..  Soms vind ik dat heel moeilijk. Ben ik de enige die daar last van heeft? Natuurlijk gaat ze naar de peuterspeelzaal en weet ze ook wel hoe ze zich zelf moet vermaken. Maar het is  uiteraard ook erg fijn om samen leuke dingen te doen. En nee, dat hoef niet uit huis te zijn of veel geld te kosten.

Ik besloot om samen met mijn meisje van 3 jaar naar de Action te gaan. Om te kijken of we wat meer dingen konden kopen om samen te doen. Al snel vonden we leuke kleurplaten voor kindjes maar ook voor volwassen. Zo kon mama zich ook uitleven, en dan bedoel ik niet kleurplaat Fabrizio 😉 We kochten ook mooie kleurtjes zo dat we het samen konden in kleuren en omdat we toch al bezig waren, wat klei in verschillende kleurtjes.

Het beste van alles; ik was nog geen 4 euro kwijt in totaal! Het was een groot succes. We hebben de hele middag samen zitten kleuren. Mijn dochtertje op haar kleurplaat en ik op mijn grote mensen kleurplaat. Van mijn kleurplaatkaart konden we  een mooie kaart maken die gaan we samen aan oma gaven. De mooie kleurplaat van mijn dochtertje hangt mooi in ons huis. Die herinnert ons aan de leuke dag die we samen hadden.

Er moest ook nog gekleid worden

Na het kleursucces moest er natuurlijk ook nog gekleid worden. We maakten verschillende dingetjes van hondjes tot en met sneeuwpopjes, wat erg tot de verbeelding sprak van mijn dochtertje, ze moest hard lachen, want er lag toch geen sneeuw? ”Wat maakt het uit, we hebben toch plezier?” opperde ik. We genoten ontzettend samen en namen ook nog een glaasje siroop en een snoepje.

Het hoeft niet veel te kosten

Het moraal van het verhaal is wel dat wij ouders vaak veel te moeilijk denken als het om het vermaken van onze kinderen gaat. Ook hier gaat de regel ‘‘less is more’‘ zeker op. Een leuke gezellige middag hoeft niet veel te kosten en van de gekochte spulletjes kunnen we nog heel lang plezier hebben. Mijn dochter gaf deze middag een dikke duim en mama een dikke kus op haar wang!

Hoe pak jij een leuke middag met je dochtertje of zoontje aan?

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Hoera! Er is een reactie

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!