Nu aan het lezen
Hoi, hoe izzy?

Hoi, hoe izzy?

 Met mij gaat het goed. Want ik ben ontmaagd en jij bent daarvan getuige. Om maar even met de deur in huis te vallen.

Daar pas ik tussen

Het is namelijk voor het állereerst dat ik een blog schrijf voor een website. Via via kwam ik een aantal weken geleden deze website tegen. Strijken is suf, punt nl. Alleen al bij het lezen van de titel van deze website voelde ik mij onmiddellijk thuis. Ik ging zitten op een aangenaam uitziende bank en las de site eens door.

Een site voor nieuwerwetse vrouwen, doelgroep tussen de 25 en de 45 jaren jong.

Ha, daar paste ik ook tussen!

Ontspannen liet ik me iets onderuitzakken op de bank en legde mijn blote voeten op de salontafel. Al scrollend en lezend werd ik steeds enthousiaster. Zal ik het erop wagen?

Laat het oma maar niet horen

‘Lieverd, nee heb je, ja kun je krijgen.’

Mijn oma zei dat vaak.

‘Gewoon vragen’, bedoelde ze daarmee, ‘daar kom je verder mee.’

Ik haalde mijn voeten van de salontafel, trok mijn stoute schoenen aan en stuurde Jeanine een mailtje. Nou, mijn oma is zo gek nog niet. Haar raad heeft gewerkt. Ik kreeg een hele leuke reactie terug van Jeanine en zodoende lees je mij nu hier. Ontmaagd en wel. Laat het oma maar niet horen.

Wij geloven niet in monogamie

In mijn blogs op deze site zal het thema liefde centraal staan. Mijn grootste liefde is mijn man. We zijn al ruim veertien jaar samen, waarvan zeven jaar getrouwd. Hij is behalve mijn man ook mijn beste vriend, mijn maat, iemand die altijd achter mij staat en waar ik wel een kasteel op kan bouwen. Ik ben de prinses en hij is mijn prins. En daarmee houdt het sprookjesachtige ook wel op.

Want hoewel wij heel gelukkig en hopelijk nog heel lang leven, is er toch een groot verschil. Wij geloven niet in monogamie. Twaalf jaar geleden spraken we naar elkaar uit dat het ons benauwend leek om de rest van ons leven alleen nog maar met elkaar seks te mogen hebben. Niet dat de seks samen niet goed was, hoor. Verre van zelfs. De beste en lekkerste seks heb ik nog steeds altijd met mijn man.

Bekijk ook

Anderen betrekken bij ons seksleven

Wij houden van nieuwe ervaringen en uitdagingen. Wij houden van flirten en af en toe eens even gek doen. Wij houden er van om af en toe eens een man, een vrouw of een stel (of meerdere) te betrekken bij ons seksleven.

Toch zijn wij hele normale mensen. Je zal mij niet als prototype swinger herkennen, mocht je mij in de supermarkt tegen het lijf lopen. Trouwens, de kans is bijzonder klein dat je mij in de supermarkt zal zien. Boodschappen doen vind ik namelijk stom. Net als stofzuigen. En dweilen. Of de was doen. Moet je het daarna nog opvouwen ook.

Nee, dan mijn man. Hij vindt het serieus leuk om het huishouden te doen. Laatst nog heeft hij een nieuwe stofzuiger gekocht. Een snoerloze. Hoe handig! Hij is er blij mee en ik ben blij met hem. Er is alleen één huishoudelijke klus die hier niet gebeurd, je raadt het misschien al.. Strijken!

Lieve groet,

Izzy

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (3)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top