Nu aan het lezen
Inkt issue, tatoeage paniek?

Inkt issue, tatoeage paniek?

‘Ruim veertig procent van de zwarte tatoeage inkt is kankerverwekkend,concludeert de NVWA.’ Aldus de headlines op het nieuws deze morgen. Ik moet zeggen dat ik er best even van schrok. Ik heb er momenteel geen op mijn lichaam maar stiekem zit ik er toch al een poosje aan te denken om zelf ook zo’n permanente huidtekening te nemen. 

Natuurlijk ging ik googlen als een gek, want WAAR on earth worden deze tatoos met ‘slechte inkt’ dan gezet?
Je raad vast al dat ik daar nog geen antwoord op heb gevonden, maar ik stuitte wel op een interessant artikel van de NOS op 3. Best wel jammer dat een stelletje knoeiers met slechte inkt het voor de rest van de tattoo wereld verpesten, want zeg nou zelf, dit is niet echt nieuws waar de tatoeage-branche op zit te wachten. Ik geloof best dat er mensen zullen zijn die nu denken: ‘voorlopig maar even zitten.’

Not a tattoo type of girl 

tattoogirl

Zelf vind ik het nog te vroeg om te panikeren. Ik blijf een goed gezette tattoo echt prachtig vinden, al zkeepyourshipal ik nooit wennen aan enge draken, doodshoofden- en zombie tattoos haha. Vroeger was dat wel anders. Toen had ik, waarschijnlijk net als meer mensen totaal niks met die dingen. Nogal kortzichtig maar ik moest altijd aan spierbundels met ankers en hartjes met pijlen denken op de armen van vuilnismannen, motormuizen, criminelen en zeebonken. Nu weet ik gelukkig wel beter en kan ik echt gefascineerd raken door tatoeages. Het ene kunstwerk nog mooier dan de andere. Toch hoor ik vaak dat mensen mij niet het type vinden voor een tattoo. Van de ene kant kan ik daar wel inkomen, maar aangezien het tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld is, denk ik  dan: Wat is de definitie van een tattoo-type? Wanneer ben je wél een tattoo type en wanneer niet?

 

Mooie tattoos

Ik zal zelf waarschijnlijk nooit een vol-getatoeëerd lichaam krijgen, en eerlijk gezegd wil ik dit ook niet, maar een subtiele tattoo met een mooie betekenis erachter lijkt me toch wel heel erg gaaf. Ik denk wel dat ik nog even wacht tot het onderzoek binnenkort afgerond is, maar ik weet zeker dat die tattoo er zeer waarschijnlijk binnenkort een keertje aan zit te komen. Ik dook alvast pinterest op om mijn favoriete tattoos aan jullie te showen. Ik denk dat het bij mij geen tattoo met kleur wordt, maar stiekem vind ik de watercolor tattoos toch ook wel heel bijzonder. Hoe denken jullie over tatoos? Weerhoudt het nieuws jou om een tattoo te nemen?

Mijn tatoeage top 10:

1.tattootop12. tattootop23.tattoo9

 

De veren en mandala tatoeages zijn toch wel mijn favoriet. Misschien wel een beetje mode gevoelig en die mandala’s op het plaatje zijn mij toch echt too big.

4.tttootop4

De boom heeft een mooie betekenis, over het algemeen staat het voor wijsdom, vergiffenis en het eeuwige leven.

5.  tattootop5

Een lotus vind ik ook erg mooi, deze lotus is geheel in de stijl van mandala’s getatoeëerd.

See Also

 

6. tattoo107.top7 8.top8

Watercolor tatoos, mooi kleurgebruik!

9. lotus6 10.tattootop3

Meer tattoo inspiratie opdoen? Op mijn pinterest staan nog veel meer van dit soort plaatjes.


bron foto’s: Pinterest

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (2)
    • Nog niet, ik ben aan het sparen, maar het wil niet zo vlotten met de geboorte van Nolah. Ik ben nog steeds helemaal into de watercolour tattoos! Ik denk dat het er dit jaar wel van gaat komen 🙂 Hoeveel heb jij er? En dat het verslavend is kan ik me indenken, en hoor ik inderdaad vaker.

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top