Menu & Search
Inpakken voor Dublin met een Mary Poppins magic bag

Inpakken voor Dublin met een Mary Poppins magic bag

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Het is alweer twee jaar geleden dat ik alleen op vakantie ging. Maar soms moet een mama doen what she has to do en na twee bewogen jaren is die tijd nu. Al had ik dolgraag in hotel mama ingecheckt is Dublin een bestemming die ik simpelweg niet kan weerstaan. 

Het enigste dat nog tussen mij en Dublin instaat is het inpakken van mijn geliefde, of eigenlijk onze — als in die van mij en mijn vriendin, want hallo? drie dagen met alleen handbagage? — koffer. Én oh, wat had ik nu graag de tas van Mary Poppins. Check het filmpje als je niet snapt wat ik bedoel. Inpakken voor Dublin, dus …

What’s in my magic bag

Helaas heb ik dus geen magic bag maar een discount bag. We hebben al heel wat jaren samen doorgebracht, koffer en ik. Hoe dan ook, sinds ik niet een tas zo groot als het universum heb, ben ik genoodzaakt om concessies te doen. Niet zomaar concessies. Nee, lastige keuzes. Dilemma’s zelfs.

Neem ik één of twee paar schoenen mee. Beide met hak of ook mijn hardloopschoenen (die ik ook inzet als wandelschoenen) voor tijdens het schapen spotten. Neem ik een of twee BH’s mee want wat als die ene BH niet matcht bij die ene outfit? Oké ik neem alleen maar truien mee, maar toch. Of zal ik dat zwarte jurkje ook meenemen? Misschien toch een glitterjurk in plaats van spijkerbroek.

Ook moeten er opeens sieraden mee die ik normaal nooit draag en boeken die ook daar niet uitgelezen gaan worden. Buiten dat baal ik ook dat mijn beautycase niet in mijn not-so-magic-bag past want mijn haarlak moet ook mee eveneens als drie kleuren nagellak (it’s all about choices)

Ik ga maar weer verder met inpakken voor Dublin, ook al heb ik die magische tas dan niet kan ik wel denken als Mary P. Dus sluit ik af met een van haar quotes ‘In every job that needs to be done, there’s some kind of fun.’ Guiness, schaapjes en klavertje vier ik kom eraan met of zonder haar- en nagellak.

Hebben jullie ook een magic bag van Mary nodig tijdens het inpakken voor vakantie? 

 

 

 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!