Nu aan het lezen
Je comfortabel voelen in badkleding

Je comfortabel voelen in badkleding

comfortabel in badkleding

Verliefd kijk ik naar een badpak in de winkel, de prijs en de kleur zijn perfect. Na een uur in de rij te hebben gestaan ben ik dan eindelijk aan de beurt om te passen. Vlug hijs ik mezelf in mijn potentieel nieuwe badpak voor deze zomer en bekijk mezelf in de spiegel. Mijn mondhoeken vallen met de snelheid van het licht naar beneden. Teleurstelling! Mijn borsten hangen er betreurenswaardig bij.

Een steeds terugkerende issue is het uitzoeken van goed zittende badkleding. Zo kocht ik vorig jaar een super mooi, maar diep uitgesneden badpak via Etsy. Het was zo’n mooi stofje, maar toen ik het aanhad zag het er gewoon lachwekkend uit met uitfloepende borsten. Ik zag het al gebeuren midden op een druk strand. Je raad het al. Dat badpak heb ik nooit gedragen.

Het belang van goed zittende badkleding

Daardoor realiseerde ik me hoe belangrijk het eigenlijk is dat je je op je gemak voelt in badkleding. Of überhaupt in kleding of lingerie. Wanneer je je prettig voelt in een kledingstuk doe je het veel vaker aan dan bijvoorbeeld in mijn geval dat lapje stof met de naam badpak of een kriebelende trui.

Gelukkig was ik dit jaar een stuk wijzer en besloot om naar een wat duurdere lingeriezaak te gaan.  Niet dat het een randvoorwaarde is dat kleding perse duurder moet zijn maar toch vind ik dat het vaak wel verschil uitmaakt. Overigens heb ik ook gewoon een bikini van de H&M die ook goed ziet.

In dit badpak voel ik me comfortabel

Ik moest opschieten want de school van mijn kinderen was bijna uit. Wanhopig fladderde ik door de winkel. Er zat niks tussen. Althans, net toen ik de winkel uit wilde lopen viel mijn oog op een donkerblauw pin-up stijl badpak van Marie Jo. Wat was dit badpak gaaf! Ik had ‘m al eerder ergens voorbij zien komen maar vond het aan de prijzige kant. Dit keer besloot ik het badpak dan toch te passen en dat was een hele andere ervaring dan hier boven omschreven. Doordat er cups in dit badpak zaten zag het er al zoveel anders uit, en bovendien voelt het stofje lekker dik en degelijk aan en sloot alles perfect aan. Geen flubberende mamabuik en geen rondzwaaiende borsten. Mijn zelfvertrouwen steeg en ik zou hier zelfs mee op een trampoline durven te springen. Wat voelde ik me mooi. Bovendien zag ik mijn man ook stralen dus was de keuze snel gemaakt. Dit badpak is een blijvertje.

Marie Jo badpak
Bron foto: Lincherie.nl

Zo zie je maar hoe belangrijk het is om je goed te voelen bij wat je draagt. Je voelt je er zelfverzekerder door en die vervelende modepolitie laat je ook met rust. 😉 Grapje natuurlijk!

See Also

Mocht je het badpak zelf ook willen kopen dan heb ik hier een linkje voor je van Lincherie. Je hebt dit badpak ook in het wit (vind ik ook erg mooi) en er is ook een bikini van. Het badpak kost €135,- euro en is van Marie Jo.

Dit artikel bevat affiliate linkjes. Dit kan geen kwaad, je helpt er mij en mijn website alleen mee doordat ik een klein bedrag krijg per verkocht item. Ik beveel alleen producten en diensten aan waar ik 100% achter sta. Lees de disclaimer voor meer informatie. 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (5)
  • Erg mooi badpak, mooie kleur ook. Ben het er helemaal mee eens dat je je prettig moet voelen in je kleding/badkleding/lingerie, dan komt het tenminste de kast uit 🙂

  • Wat een mooi badpak! Ik heb ook altijd problemen met badkleding kopen. Ik gebruik nog steeds mijn bikini van 10 jaar terug. Heb wel wat nieuw gekocht ondertussen. Maar eigenlijk heb ik het nooit nodig en vind dat niet erg, hoef ik er ook niet aan te denken.

  • Ik denk niet dat het iets voor mij is. Maar ik kan je wel vertellen. Als jij je goed voelt erin, dan straal je dat uit en dan zie je er nog mooier uit dan dat je al bent. Vergeet nooit dat de mooiste schoonheid van binnenuit komt.

    Love As Always
    Di Mario

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top