Menu & Search
Juliaflynn.nl gaat stoppen

Juliaflynn.nl gaat stoppen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Drie jaar lang schreef ik met plezier tot mijn vingers niet meer konden van de typ-kramp hier op Juliaflynn.nl maar aan alles komt een eind. En voor deze website is dat einde binnenkort aangebroken. 

Het domein voelt niet meer als mij

Dit domein voelt niet langer meer als ”mij” en ze zeggen wel eens dat je moet stoppen op het hoogtepunt. Dus bij deze. Ik liep al langer met dit gevoel rond en wist niet goed wat ik dan wel wilde. En opeens wist ik het: natuurlijk moet mijn blog blijven en alles wat ik geschreven heb. De lay-out was ook prima. Het enige dat er voor mijn gevoel nog aan schort is de domeinnaam. Voor diegene die dachten dat ik ging stoppen met schrijven en bloggen kunnen opgelucht ademhalen. Ik ga gewoon verder maar dan wel onder een nieuwe domeinnaam.

Strijken is suf

Ik zou nu graag de spanning nog wat op willen bouwen met wat tromgeroffel en een meeslepend muziekje maar dat gaat niet zo goed met bloggen. Alhoewel, wie weet ga ik in de toekomst sommige blogs wel in een podcast-achtige vorm gieten. Oh ja, de naam: … STRIJKENISSUF.NL maar zeg maar lekker SIS. Heerlijk toepasselijk want strijkijzers sissen wat af. Vooral als je je strijkbout net zoals ik, wanneer ik  1 x in een decennium weer eens een nobele poging doe om een blouse te strijken waarbij ik de strijkbout weer veel te heet laat worden. Of het gaat knisperen en smeulen van verbranding. Dat is ook wel eens gebeurd. En daarmee worden jullie lezers automatisch dus mijn mede SIS(t)-ers. Een grote gezellige club voor nieuwerwetse vrouwen (en verdwaalde mannen) die strijken suf vinden en net als ik wel wat beters te doen hebben.

Het hele idee achter SIS is dus ook dat het een platform gaat worden voor eigentijdse vrouwen boordevol leesvoer in de categorieën: food, lifestyle, mama, reizen, shoppen en werk. Behalve de naam verandert er dus bar weinig want het blijft bovenal lekker persoonlijk.

Wanneer komt Strijken Is Suf online?

De domeinnaam is vastgelegd, het logo is zo goed als af (het zelfde als nu maar dan met andere tekst) Nu moet slechts het technische gedeelte nog gedaan worden en laat ik dat nou net super suf vinden. Op strijken na dan. Afhankelijk van hoelang dat gaat duren is mijn streven om half november, begin december live te gaan. Maar mocht alles op rolletjes lopen dan kan dat ook wat eerder zijn. Wanneer de exacte datum bekend is laat ik jullie dat natuurlijk weten. Tot die tijd kun je gewoon op juliaflynn.nl terecht. En na die tijd ook nog want het eerste jaar worden verdwaalde lezers gewoon doorgestuurd naar de nieuwe website. Zo kan iedereen wennen. Al is de nieuwe naam stukken makkelijker te onthouden.

Waarom een nieuwe domeinnaam?

Ik kan begrijpen dat het vragen bij je oproept. Waarom zou je in godsnaam van domeinnaam veranderen. Al dat werk. Jezus. Dat is zo niet jou! Eerlijk gezegd weet ik ook echt niet waar ik aan ga beginnen. En misschien wil ik dat ook wel helemaal niet.

De grootste reden waarom ik ooit voor Juliaflynn heb gekozen is omdat ik een schrijversalias zocht voor mijn boeken die ik ooit nog steeds uit hoop te brengen. Omdat ik geen alias wist maakte ik er eentje van de namen van mijn kinderen: Julian en Flynn. Maar Juliaflynn groeide uit tot een blog en iedereen begon me Julia te noemen. In het begin best grappig, maar ook erg verwarrend. Ik begon me voor te stellen als Julia en ik verloochende mijn echte naam: Jeanine. (aangenaam, voor de mensen die het nog niet wisten). Tikkeltje overdreven maar ik merkte dat ik geen Julia wil zijn, maar gewoon mezelf en dus ging ik opzoek naar een nieuwe naam die ik al vrij vlot bedacht: strijkenissuf.nl persoonlijk blog voor nieuwerwetse vrouwen die wel wat beters te doen hebben dan strijken. Voor al die vrouwen en verdwaalde mannen die zich herkennen in mijn blogs en columns. Of in die van mijn gastbloggers. Daarnaast ambieer ik nog steeds om boeken te schrijven en uit te brengen. En ik wil een mini webshop met strijkvrije kleding en producten om het leven als vrouw makkelijker te maken. Je hoort het, ik sla weer door met mijn ideeën. Levensles nummer 1: een stap tegelijk.

Hoe dan ook, ik hoop dat jullie mij en mijn stappen gewoon blijven volgen op mijn nieuwe domein en blijven genieten van mijn verhalen over hoe ik op mijn bek ga, weer op krabbel en weer nieuwe dromen en plannen maak. Mijn reviews, plekken waar ik kom, en eten dat ik maak of voor me laat maken. Verhalen over mijn kinderen en mijn relatie. Maar ook verhalen van anderen.

Liefs,

Jeanine, en dus niet Julia. Van strijkenissuf.nl.

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!