Menu & Search
In het kader van RFID, een nieuwe portemonnee (van Micmacbags)

In het kader van RFID, een nieuwe portemonnee (van Micmacbags)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Eigenlijk gingen we op zoek naar een nieuwe  portemonnee voor mijn man. Maar na slechts enkele minuten zat ik al te kwijlen voor een aantal prachtige leren damesportemonnees van Micmacbags. Een kleine bijzaak: mijn huidige portemonnee was nog helemaal goed. Althans … Ik was de verkoopster ontzettend dankbaar toen ze begon over RFID. Ik had er nog nooit van gehoord maar het klonk interessant. Al was het maar een kans om alsnog een nieuwe te kopen.

RFID bescherming portemonnee, wat is dat?

RFID staat voor radiofrequency identification. Met de RFID techniek is iemand in staat om van een afstand informatie op te slaan van bijvoorbeeld RFID tags maar ook chipkaarten met NFC (near field communication) met andere woorden. De pinpasjes waarmee je kunt betalen zonder ze in het pinapparaat te steken.

Je kunt je indenken dat met deze techniek niet alleen privacy gevoelige informatie kan worden gestolen, maar dus ook geld van je bankrekening kan worden gehaald zonder dat je er erg in hebt. Na mijn phishing avontuur iets waar ik maar al te voorzichtig mee ben. Ik ben dol op avonturen maar dit hoop ik nooit meer mee te maken. Begrijpen jullie vast wel. 😉

Nu zitten in de meeste nieuwe portemonnees dus RFID bescherming waardoor pinpasboeven langs het net vissen. Je gelooft het al. Ik had niet meer lang nodig om mezelf te overtuigen dat ik toch eigenlijk echt wel een nieuwe portemonnee nodig had. Dat de portemonnee er mooi uitzag was uiteraard nog maar een bijzaak. Alles in het kader van de veiligheid. Uiteraard.

 

Ik ben blij dat ik voortaan weer veilig de straat over kan. Veilig voor de modepolitie én RFID schurken. Dat zijn nog eens twee vliegen in een klap.

Had jij al eens gehoord van RFID?

P.S ik kocht de portemonnee in Venlo bij de winkel ”Geerlings” voor €44,95,- uiteraard worden ze ook online verkocht bij onder andere bol.com, ziengs.nl en duifhuizen.nl

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Hoera! Er is een reactie

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!