Nu aan het lezen
Kinderboerderij ’t Platteland in Veulen: urenlang speelplezier

Kinderboerderij ’t Platteland in Veulen: urenlang speelplezier

Omdat ik binnenkort nog noordelijker ga wonen in Limburg,  vond ik het wel eens tijd worden om mijn horizon enigszins te verbreden qua uitjes met de kinderen. De krijspaleizen in Venlo en omstreken heb ik inmiddels wel gezien. Bovendien vind ik ze erg duur worden voor een middagje vertier.

Budget binnen en buitenspeeltuin en kinderboerderij in Noord Limburg

Maar waar kun je tegenwoordig nog met je kindjes naartoe voor een klein prijsje behalve in een openbare speeltuin of koffietent met vermaak?

Geheel toevallig (mijn man had zich verslapen en ik ben natúúrlijk zo’n ontzettend lieve vrouw die zijn eten komt brengen), stuitten we op de veelzijdige boerderij ’t Platteland in Veulen (gemeente Venray).

Hoewel er over het algemeen nogal een verschil zit in kinderboerderijen, zijn mijn kindjes, en met name Nolah, al snel tevreden met een paar speeltoestellen en wat diertjes. En ik met een kop koffie!

Kinderboerderij en speeltuin boven verwachting

Geheel boven verwachting bleek de kinderboerderij annex boerderijwinkel annex speeltuin én restaurant een walhalla voor kleine kinderen. Maar ook voor grote jongens die zich eigenlijk te stoer voelen voor een kinderboerderij.

Binnen 5 minuten was ik mijn kroost kwijt en kon mijn middag met een koffietje erbij beginnen. Oké, iets meer dan een koffie. Ik nam er ook een lekker stukje gebak bij.

Wat is er allemaal te doen?

Zoals ik al zei is boerderij ’t Platteland écht heel veelzijdig. kinderboerderij had naast dieren zoals konijnen, kippen, een koetje en nog wat andere gangbare boerderijbeestjes ook nog eens een giga skelterbaan(!), een springkussen,trampolines, een jeux de boulesbaan, zandbakken, tractors en fietsjes over het hele terrein en diverse speeltoestellen.

Maar ook een kleine maar leuk vormgegeven binnenspeeltuin met zitplaatsen voor papa’s en mama’s voor wanneer het regent.

 

een maislabyrint en had ik al gezegd dat je er van alles kunt eten? Van pannenkoeken en friet tot en met een belegd broodje of een lekker ijsje. Kinderen blij, mama blij… oftewel: een nieuwe lievelingsplek om te koesteren!

Oh, en de entreeprijs? Die is €3,50 vanaf 2 jaar. Niks van te zeggen toch?

Ben je dus nog opzoek naar een bijzondere speelplek voor je kinderen in de omgeving Noord-Limburg met terras? Dan is kinderboerderij ’t Platteland meer dan de moeite waard. Daarnaast hebben ze een super leuke boerderijwinkel met eigen producten waaronder het lekkerste Limburgse stoofvlees verse eitjes en cadeaupakketten.

Bekijk ook

Maar ook voor wandelaars en fietsers is dit een gouden plekje omdat er een fijn wandelgebied en fietsroute in de buurt is.

Openingstijden

Speeltuin
maandag 10.00 – 18.00
dinsdag t/m zondag 10.00 – 19.30 Woensdag 11 sept. 10.00 – 16.00 uur

Kinderboerderij
maandag 10.00 – 18.00
dinsdag t/m zondag 10.00 – 19.30 Woensdag 11 sept. 10.00 – 16.00 uur

Restaurant
maandag 10.00 – 18.00
dinsdag t/m zondag 10.00 – 19.30 Woensdag 11 sept. 10.00 – 16.00 uur
De keuken is geopend tot een half uur voor sluitingstijd!

Boerderijwinkel
maandag 10.00 – 18.00
dinsdag t/m zondag 10.00 – 19.30 Woensdag 11 sept. 10.00 – 16.00 uur

Kortom: een betaalbare en leuke stek voor kleintjes (en stoere jongens die van skelteren houden) en hun papa’s en mama’s!

Leuk? Pin deze foto dan naar een van je Pinterestborden!

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
1
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reactie

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top