Nu aan het lezen
Kitty deel 1

Kitty deel 1

Guten Morgen liebe Leser!

Zoals beloofd gaan we vandaag de grens over naar onze oosterburen. Best wel een stukkie over de grens zelfs. Maar de langere reis is de moeite zeker waard. Ach, maar van die lange reis hoeven jullie geen last van te hebben. Met twee klikken op enter zijn we in:

Berlijn!

Wilkommen!! Zo, dat ging mooi vlot. Ik kan je nu meenemen door heel Berlijn met de S-Bahn en de U-bahn, maar dat ga ik niet doen, want dan ben ik na 17 delen nog niet uitgepraat, vrees ik. Want wauw, ik hou echt van Berlijn. Ik ben absoluut geen stadsmens, maar in Berlijn zou ik kunnen wonen. De bewoners van Berlijn zijn allemaal zichzelf en de sfeer is zo ontzettend fijn! In een winkel wordt je soms geholpen door iemand met blauwe haren en piercings in het gezicht, daar maalt niemand om. Erg prettig.

De Kitkatclub in Berlijn

Vandaag neem ik je mee naar één enkele club in Berlijn. De KitKatClub. Liefkozend ook wel Kitty genoemd. Deze club gaat op donderdagavond open en op dinsdagavond weer dicht. Dit is overigens niet geheel ongebruikelijk in Berlijn, er zijn her en der veel (verstopte) technoclubs waar je ook dag en nacht terecht kan.

Zo dus ook in Kitty. Laten we Berlijn eens van bovenaf bekijken. Alsof we Google Maps openen. Nu zoomen we in op de Brückenstrasse. Het is zaterdagavond rond een uur of acht. Vanaf de ingang van de KitKatClub staat een rij op de stoep van zeker vijftig meter lang. Als we verder inzoomen kunnen we de mensen iets beter herkennen. In het midden van de rij staan Peter en Helga. Ze zijn beide halverwege de dertig en casual gekleed. Ze hadden bij wijze van spreken ook naar een bowlingbaan kunnen gaan vanavond.

Helemaal los

De rij loopt best snel door richting de ingang van de KitKatClub. Peter en Helga lopen hand in hand en lachen en praten samen. Af en toe buigen hun hoofden naar elkaar en zoenen ze even. Ze hebben zin in deze avond. Eens in de zoveel tijd gaan ze samen even helemaal los in deze club. Omdat het zo relaxed is hier. En omdat iedereen in zijn of haar waarde gelaten wordt.

Al snel mag het stel vanaf de stoep rechtsaf het terrein van de KitKatClub op. Bij de ingang van het terrein staan aan beide zijden verschillende beveiligers het publiek te observeren. Zij zijn de eerste controle binnen het deurbeleid van Kitty. De club wil graag een evenredig aantal mannen en vrouwen binnen hebben. En ben je een relschopper in de rij naar de ingang? Dan kun je de entree ook wel vergeten.

Geen relschoppers

‘Het gaat best snel hè,’ zegt Helga terwijl ze zacht in Peters hand knijpt. Peter knijpt even terug en knikt. ‘Ja, nog een paar mensen voor ons en dan zijn wij ook binnen.’
Voor hen staat een groepje van vijf mannen. Drie van hen lopen met een halve liter bier en allemaal zijn ze niet meer nuchter. Dat op zich is niet erg, maar deze mannen hebben geen prettige dronk over zich. Al meerdere malen hebben de mannen voor hen luidkeels staan boeren. Peter en Helga keken elkaar aan en schudden het hoofd. Ongelooflijk.

Het toppunt komt nog. Vlak voordat de mannen de ingang bereiken stapt één van de mannen van het pad af de tuin in. Hij ritst zijn broek open en met een luide zucht laat hij zijn plas lopen tegen een struikje aan.
‘Die komen er nooit in,’ voorspelt Peter. Hij krijgt gelijk. Bij de ingang staat nog meer beveiliging. Via hun oortjes hebben ze allang gehoord wat voor vlees er in de kuip zit. Vier mannen worden voor Peter en Helga tegengehouden. De vijfde komt uit de tuin gerend en sluit zich snel aan. Zijn rits staat nog open. Alle vijf worden ze zonder pardon weggestuurd. Geen denken aan dat dit soort volk de club in komt.

Bekijk ook
Trio met twee mannen

Helga haalt opgelucht adem. Dit vind ze zo fijn van de betere clubs in de erotische scène. Nog nooit is ze lastig gevallen door vervelende mensen. Dat is in een reguliere kroeg soms wel anders!

Latex en lange laarzen

De strenge blik van de beveiliging smelt als sneeuw voor de zon als Peter en Helga naar voren lopen. ‘Hartelijk welkom,’ glimlachen ze hen toe. Lachend loopt het stel naar binnen. Eerst langs de kassa. De entree kost 10 euro per persoon. Je mag dan zo lang blijven als je wilt. Of tot dat de club op dinsdagavond dichtgaat. Linksaf na de kassa is een grote kleedruimte en een garderobe. Peter en Helga kiezen een plekje en kleden zich uit. Weg met de degelijke kleding. In de tas die ze bij zich dragen zit hun outfit voor vanavond. Helga stroopt een rood, latex jurkje over haar slanke lijf af. Het jurkje komt tot net over haar billen. Eronder draagt ze hooggehakte, glanzende zwarte lange laarzen. Tot ver over haar knieën. Als laatste trekt ze het elastiekje uit haar lange, donkerbruine haren en schudt haar haren los. Hoewel Peter dit al vaak heeft gezien, windt het hem elke keer weer op. Even trekt hij haar dicht tegen zich aan en kust haar hartstochtelijk.
‘Jij blijft voor mij altijd de mooiste,’ zegt hij tussen twee zoenen door.

Peter en Helga staan op het punt om een leuk feestje te hebben in de KitKatClub! Ben je nieuwsgierig naar een feestje in ‘Kitty’? Lees dan volgende week zondag het vervolg!

 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
1
Bekijk reacties (0)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top