Nu aan het lezen
Kitty deel 2

Kitty deel 2

Und da sind wir wieder mit Peter und Helga im Kitty!

 Twee weken geleden heb je het begin kunnen lezen van het bezoek van Peter en Helga aan de KitKatClub in Berlijn. Op het moment van schrijven staan ze zoenend in de garderobe. Peter heeft Helga net gecomplimenteerd met haar prachtige outfit; een kort, rood latex jurkje en glanzende, zwarte lange laarzen, tot over haar knieën. Haar lange, donkerbruine haren draagt ze los.

Helga stapt een stukje van Peter af en scant hem van top tot teen. Peter draagt een leren harnas om zijn bovenlichaam. Het harnas bestaat uit twee riemen die aan beide zijden over zijn schouder en onder zijn oksel doorlopen. Deze riemen zijn zowel aan de borst als aan de rugzijde verbonden met andere riemen. Kijk, zo:

Daaronder draagt Peter een korte, leren broek en kisten. Helga fluit goedkeurend en trekt Peter aan de riemen die om zijn schouders dichterbij. ‘Je bent lekker!’ fluistert ze en ze drukt zich even hard tegen hem aan. ‘Mmm’.

De tas met degelijke kleding geven ze af bij de garderobe. En dan kan de avond beginnen. Gearmd lopen Peter en Helga uit de kleedruimte en gaan de club binnen.

De KitKatClub bestaat uit heel veel kleine(re) ruimtes en telt twee verdiepingen. Bij binnenkomst loop je eerst een gang door, met aan de rechterzijde een kleine bar. Daarna loop je een ruime bar in. Aan de linkerkant kun je drankjes bestellen. De rest van de ruimte is gevuld met aangenaam uitziende bankstellen waar je heerlijk op kunt chillen.

Achter deze bankstellen is een volgenden ruimte met daarin een overdekt zwembad. Hoewel het water aan de frisse kant is, kan erin worden gezwommen. Tijdens feesten staan er rondom het zwembad diverse tafels met hapjes.

Peter en Helga lopen naar de bar en bestellen twee biertjes. De bankstellen laten ze nog even voor wat het is; chillen kan altijd nog. Het stel wandelt de andere kant op en komt uit in een kleine Ierse Pub. De muziekstijl is hier anders dan in de rest van de club. Peter en Helga luisteren even naar de Ierse folklore en besluiten dan verder te kijken. Een smalle doorgang biedt toegang naar een grotere ruimte. Veel groter zelfs. Het is een complete techno- en dancevloer. Peter en Helga zijn heel even het overzicht kwijt. De opzwepende muziek lijkt van alle kanten te komen. Alle mensen in de zaal bewegen mee. Sommigen zijn naakt. Sommigen zijn gekleed in een sexy lingeriesetje. En sommigen zijn gekleed in meer extravagante kleding, zoals een pak met vleugels. Maar bovenal wordt iedereen hier gerespecteerd. No matter what. Het is prachtig om te zien.

Peter en Helga deinen even mee door de zaal. Aan één kant van de zaal is een trapje naar beneden. Het stel daalt samen af. Onder de pubs, bars en grote dansvloer bevinden zich kleinere barretjes en gangetjes. Helga draait zich even om naar Peter en legt haar handen om zijn gezicht. Ze trekt hem naar zich toe en kust hem hartstochtelijk.
‘Wat heerlijk, om hier weer te zijn!’ roept ze vrolijk. Peter laat zijn handen op haar heupen rusten en kust haar terug. ‘Inderdaad!’

Bekijk ook

Over de schouder van Helga ziet Peter in een hoek een gynaecologenstoel staan. De stoel is niet bezet. Voorzichtig duwt Peter haar in de richting van de stoel. Helga merkt het gelijk. Haar lippen glijden even langs Peters oor. ‘Neem me maar,’ fluistert ze hees.

Peter stroopt het rode latex over haar billen omhoog en zet haar in de stoel. Met zijn hand op haar keel dwingt hij haar achterover. Helga heeft onder het jurkje niets aan. Peter pakt haar gelaarsde benen op en hangt ze in de steunen. Helga ligt nu met gespreide benen voor hem. Haar schaamlippen glanzen van het vocht. Peters erectie klopt tegen zijn leren broek aan. Hij weet dat haar vagina drijfnat is. Met een ruk trekt Peter de leren broek open. Zijn keiharde erectie staat tegen zijn gespierde buik aan. Hij wil haar. Nu. En voor altijd. Zij wil hem ook.

‘Neem me. Hard,’ verzucht Helga. Peter duwt zijn erectie iets omlaag, totdat zijn glimmende eikel tegen haar vochtige schaamlippen komt. Even kijken ze elkaar aan.
Geil.
Vol lust.
Ongeremd.
Dan drukt Peter zich in één stoot diep bij Helga naar binnen. Even hapt Helga naar adem. Dan verspreidt een warme, wulpse blos zich over haar wangen.

Wow hello, Kitty! Benieuwd wat Peter en Helga nog meer mee gaan maken in de KitKatClub? Lees volgende week zondag het vervolg!

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
3
Bekijk reacties (0)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top