Menu & Search
Kletspraat #10 hoe gaat het met mijn vader en vakantiestress

Kletspraat #10 hoe gaat het met mijn vader en vakantiestress

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Badend in het zweet zit ik driftig op de bank te typen. Niet alleen omdat de hitte hier in huis niet is te harden, maar ook omdat ik in mijn achterhoofd heb dat ik nog 100o en 1 dingen moet doen voordat we op vakantie gaan en omdat mijn vader net is geopereerd. Gelukkig is alles goed gegaan met de operatie en mag hij op het moment dat ik dit post waarschijnlijk naar de Medium care. Nu het herstel nog, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Familie, vrienden, kenissen, Instagrammers, Twitteraars en Facebookers: bedankt voor de berichtjes die jullie stuurden en bedankt voor het aanspreken op straat. Jullie zijn zo lief, hierdoor voelde ik en mijn familie zich ontzettend gesteund. 

Hoe gaat het met mijn vader?

Nadat mijn vader een hartaanval kreeg mocht hij niet meer uit het ziekenhuis. Zijn kransslagader zit op meerdere plekken verstopt en het was te gevaarlijk om hem, hoewel hij zich enorm verveelde (ik wilde eigenlijk dood verveelde typen, maar dat leek me ongepast, haha) naar huis te laten gaan. Gelukkig kreeg hij dagelijks ontzettend veel bezoek van vrienden en familie waardoor hij wat afleiding had. Pap zegt altijd dat hij iedereen kent, en ik en mijn man lachen dan om zijn grote kennissen kring, maar dit bleek geen grootspraak want ik heb nog nooit zoveel mensen bij hem op visite zien komen. Zo leuk om te zien!

Een vakantie gepland

Desondanks staat er dus een vakantie gepland naar Toscane, iets waar ik helemaal niet mee bezig was door alle rompslomp maar nu wel akelig dichtbij komt. Vakantiestress to the max. Mocht alles goed verlopen dan gaan we gewoon hebben we besloten. Mijn vader stond erop, maar mocht het nog niet helemaal goed gaan dan blijven we uiteraard wat langer in Nederland. Al hoop ik met heel mijn hart dat dit niet nodig is. Niet vanwege de vakantie, zul je wel begrijpen 😉

Omdat ik me de afgelopen dagen maar weinig heb bezig gehouden met onze vakantie naar Italië wordt het waarschijnlijk weer last minute inpakken en stressen, vrees ik. Van de andere kant denk ik ook dat ik de boel maar de boel laat en mochten we iets vergeten, dan zijn er in Toscane ook wel winkels. En ik heb een goede reden om te shoppen.

We gaan in ieder geval weer kamperen met de vouwwagen op een Agri Turismo (soort van boerencamping), 4 km bij het strand vandaan. Uiteraard zal ik na de vakantie een review plaatsen over deze camping, maar er gaan in de tussentijd nog veel meer zomerse blogs online komen! Althans, ik ga mijn best doen. Misschien heb ik daar op de camping helemaal geen zin in, want ik ben een beetje door mijn voorraad heen.

Hoe dan ook, ik ben blij wanneer mijn vader weer gezond en wel thuis is. Ondertussen nemen wij even een break van alles en ruilen Venlo in voor Italiaans strand en pittoreske dorpjes, lekker eten en glooiende heuvels.

Iedereen alvast een hele fijne vakantie! 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!