Nu aan het lezen
Kletspraat #15 Even helemaal niks

Kletspraat #15 Even helemaal niks

Zie je wel, je kunt het wel. Je schrijft! Ik kan niet geloven dat ik schrijf. Weliswaar tussen de sperziebonen en de kip Siam door, maar ik schrijf! Ik slaak een zucht van opluchting. Omdat ik schrijf maar ook omdat ik bijna alle boontjes gedopt heb. Letterlijk én figuurlijk. Mooi man, die metafoor die ik zojuist even uit mijn typbord tik. 

Ja je leest het goed. Even helemaal niks. Waar staat het voor? Is het allemaal niks? Doe ik helemaal niks? Denk ik helemaal niks? Mis, mis en nog eens mispoes.

Hoewel ik alweer maanden niks getypt had, loopt het namelijk beter dan ooit met mijn blog.

Ik doe wel degelijk iets. Ik schrijf namelijk wéér. juichend dansje met pompoms Is het leven niks? Integendeel. Het leven is mooi. Dat was het altijd al, maar nu even extra mooi want ik doe weer even wat ik het liefste doe. Hopelijk de komende maand ie-de-re dag. Maar dat kan ik niet beloven want ik moet he-le-maal niks. Én niks denken? Onmogelijk. Vooral als je in het bezit bent van het type brein dat ik heb: het altijd op 100% denkende brein waarvan 10% nuttig is 20% wat als, 40% duistere humor, maffe beelden, sarcasme en abstracte dingen, 30% wilde plannen waar ik NU iets mee moet. Oké het zal zo nu en dan procentueel wat afwijken want ik denk ook wel eens 100% nutteloze dingen en soms heb ik kraakheldere gedachtes. Zoals nu. Het moment waarop ik inzag dat ik mijn blog echt niet meer langer mag laten versloffen. Hoewel ik alweer maanden niks getypt had, loopt het namelijk beter dan ooit met mijn blog. De bezoekers komen letterlijk ieder uur even langsgewipt op dit domein. Soms voor een paar seconden, soms voor een paar minuten, maar jullie zijn er!

Misschien is mijn blog dan toch niet zo waardeloos en suf als ik vaak denk? De tijd zal het leren.

Los van alles

Waarom de titel even helemaal niets dan? Omdat ik net terug ben van een heerlijke vakantie en omdat ik even helemaal niets moet van mezelf. Sterker nog: alles mag! Zoals: alles schrijven en publiceren op dit domein. Wat ik maar wil. Los van alle wat is wel goed voor de zoekmachines en voor de lezers gedachten. Los van de meningen van anderen.

Bekijk ook

Uienschillen pellen

Werken? Alles is mogelijk. Niets moet. Geen opdrachten aannemen omdat ik per se geld nodig heb. Oké, wel een beetje. Maar dat komt wel weer. Joh, dat klinkt potverdorie wel alsof je helemaal mindful bezig bent en langs een spygeloog eh, psycholoog bent geweest. Juistem! Beide. Werd weer eens even tijd. Er zijn namelijk nog wat uienschillen te pellen tot ik bij de kern kom. Dat hoeft niet in een week of maand of jaar, maar iedere schil is er weer een. Niks moet. Tja, ik ben en blijf een (chaotische) perfectionist en als er wat te verbeteren valt aan mijn persoonlijkheid, dan doe ik dat. 😉 Geintje natuurlijk. Ik blijf lekker mezelf, maar wat minder chaos mag wel.

Uitgelichte foto door: Joyce Sikkink van www.joyinmind.nl 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (0)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top