Nu aan het lezen
Kletspraat #16 van niks naar heel veel

Kletspraat #16 van niks naar heel veel

Hey Jeanine, ben je nog lekker mindful bezig zoals je begin van de maand schreef? Je zou toch lekker rustig aan doen? Gniffelend lees ik mijn vorige blog terug. Wat er in drie weken tijd niet allemaal kan veranderen. Van mindful naar mind full! 😉

Augustus: maand vol geluk

Augustus is absoluut mijn lievelingsmaand! Dat was het al, want dûh, onze trouwdag. maar nu ook om nog een andere speciale reden: we hebben een bod gedaan op een huis. En niet zomaar een huis: op ons droomhuis! Een woonboerderij met uitzicht op de landerijen en een mega tuin.

Raad eens? Het bod is geaccepteerd!! Horen jullie ook fanfaremuziek spelen?  Ik namelijk wel telkens wanneer ik het erover heb.

Het mooiste huis ter wereld

Er is nog een maar

Ik ben zo enthousiast en vind het zo spannend allemaal, maar hou in mijn achterhoofd wel in gedachten dat we eerst ons eigen huis nog ‘eventjes’ moeten verkopen. Iets dat me, zeg maar best wel opgewonden maakt. Opgewonden in de zin van driedubbele flikflak, klappend in de handen en veel gejuich, opgewonden. Maar ook gespannen voor het hele proces. want hoewel de aankoop al tandenknarsend spannend was, komt er nu nog een veel spannendere tijd aan. Om nog maar eens extra te benadrukken: we moeten ons huis dus gaan verkopen en daar moet ik best nog wel wat voor doen waaronder mijn meest favoriete bezigheid: opruimen en poetsen. Als ik daar aan denk voel ik me wel een beetje een stervende zwaan. Gelukkig heb ik bíjna alles (ja, ook ik heb grenzen) over voor ons droomhuis in wording.

En dan heb ik nog niet eens nagedacht over de verhuizing zelf.

Gelukkig is verhuizen net als bevallen en herinner je de pijn pas weer wanneer je er middenin zit. Dus voor nu nog even een ver van mijn bed show.

Dus, tot zover even een verslag in de notendop over waarom augustus mijn geluksmaand is.

Oké nog een keer dan: DROOM-HUIS! KIPPEN! MOESTUIN! RUST!

Voorzichtig

Toch ben ik ergens ook wel een beetje voorzichtig. Kennen jullie dat gevoel? Dat je zo blij bent, dat het bijna te mooi om waar te zijn lijkt? Regelmatig knijp ik mezelf als een soort van reality check. Zijn dit mijn angsten die spreken? Waarschijnlijk. Het is gewoon een hele stap. 

Bekijk ook

Alles liep best wel ‘gesmeerd’

Daarom komt er dus even niet zoveel van mindful zijn terecht. Maar ondanks alle commotie van de laatste week, heb ik verder gelukkig een redelijk rustige maand gehad. Mijn altijd lieve kindertjes zijn weer naar school en op een krentenbaarduitbraak na (mtherfcker is dat zeg), verliep alles eigenlijk best wel gesmeerd—en er werd ook veel gesmeerd.

Ja, en dat was het wel zo’n beetje. Heel veel beetjes. Oftewel: van even helemaal niks naar heel erg veel. Maar wel heel erg veel leuks en spannends.

PS

Die mega coole strepenbroek die ik draag (al zeg ik het zelf) is van het leuke merk, Y.A.S.  en kost bij Otto  €54.99 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (0)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top