Nu aan het lezen
Kletspraat #17: een nieuw verworven talent en verkoop update

Kletspraat #17: een nieuw verworven talent en verkoop update

Ondanks de legale speed die ik tegenwoordig slik lukt het me écht even niet om me te focussen deze week. Wait what? Om maar even met de deur in huis te vallen: ik heb sinds kort een nieuw talent van mezelf ontdekt. Het zat altijd al in me hoor, maar nu heeft het eindelijk een naam: ADHD-1, ook wel ADD genoemd.

Boerentrien met ADD

En daar mag je me best mee feliciteren. Echt doen hoor. Ik ben er namelijk trots op. Oh en ik ben ook niet opeens een ander persoon of zo. Dus waag het niet om me ”die ADHD-er” te noemen. De eerste de beste die ik daar op betrap krijgt stiekem een beetje ritalin in zijn koffie. Geintje. Noem me zoals je wilt, maar het liefst gewoon Jeanine. Of boerentrien. Snap je ‘m? Omdat ik op een boerderij ga wonen en zo. Hoe dan ook. Dat ik ADD heb wil niet zeggen dat ik plotseling knettergek ben. Dat was ik namelijk al. Of néé, ik ben knetter te gek.

ADHD les en een hoog erotiek gehalte

Maar doordat ik deze diagnose plotseling aan mijn fiets heb hangen en daardoor ook wekelijkse ADHD les om mijn talent nog beter in te kunnen zetten, het (ver)kopen van het huis en wat opdrachten die ik weer eens te ver voor me uit heb geschoven waardoor ik nu alles in 1 x moet afmaken (typisch ADD ;-)), lukte het me niet om zoveel artikels te produceren als ik zou willen. Gelukkig heb ik mijn gastbloggers. Met name het erotiek gehalte is momenteel hoog op mijn blog, maar daar maalt volgens mij niemand om. Jullie zondag is in ieder geval nooit meer suf.

Gekocht en bijna verkocht?

En om nog even terug te komen op het huis: check Funda maar even want de status is afgelopen week gewijzigd van te koop naar verkocht onder voorbehoud. Drieduizendmaal hoera! Niet alleen omdat we het huis ”gekocht” hebben, maar ook omdat ons eigen huis nu officieel in de verkoop staat. Gluren maar! Best een leuk huis toch? Moet je nagaan hoe hard we hebben staan zwoegen met dozen toen de fotograaf kwam om dit resultaat te bereiken. Ik heb nog nooit zoveel dozen van de ene naar de andere kamer geschoven. En al helemaal niet in dát tempo. Tja, je moet er wat voor over hebben. Je droomhuis. Zijn we nog niet eens verhuisd. Moet je nagaan. Vanbinnen huil ik als ik daaraan denk. Ál dat werk. Wilde ik zelf, weet ik ook wel! Maar er is niks mis met af en toe een potje klagen, toch? Toch!?

Dat dus. Dus dat. Dat was het wel zo’n beetje, eigenlijk. Ik schrijf pas weer een nieuwe kletspraat als dat huis verkocht is (vrijdag kijkdag, yay!). Hopelijk snel. Anders moet ik nog meer poetsen.

Bekijk ook
Wat ik van freebleeding vind

Dikke doei,

Yours truly,  Jeanine de boerentrien met ADD

 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (4)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top