Menu & Search
Kletspraat 2# Laptop stuk, JuliaFlynn.nl in een nieuw jasje en naar Amsterdam gereden!

Kletspraat 2# Laptop stuk, JuliaFlynn.nl in een nieuw jasje en naar Amsterdam gereden!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

De meivakantie zit er weer op! (en de vlag hangt uit) na twee weken gezelligheid vind ik het wel weer fijn dat die schurken weer naar school gaan. Trouwe fangirls en boys van mijn website (zoals mijn moeder die altijd alles leest) zullen misschien wel gemerkt hebben dat ik de figuurlijke bezem —waar anderen een voorjaarsschoonmaak houden— eens flink door mijn website heb laten gaan.

Ik was het zat, niks werkte meer naar behoren en ik was niet meer tevreden met hoe mijn website eruitzag. Verder ging ook nog eens mijn laptop kapot waardoor de processen stagneerden en had ik een heleboel stress omdat ik naar Amsterdam moest rijden. Maar na een flinke portie geduld en doorzettingsvermogen is gelukkig alles weer helemaal goed gekomen na wat letterlijke en figuurlijke hobbels op de weg. (zelfs rijden in Jan-Dirk naar Amsterdam) Lees je mee?

Frustraties: laptop en website stuk gemaakt

Het heeft wel wat stress gekost om tot dit resultaat te komen. Ik heb de afgelopen weken behoorlijk wat gesleuteld aan dingen weer functioneel te krijgen. Zo heb ik aan wat bestanden zitten rommelen waar ik eigenlijk niet aan had moeten rommelen. Resultaat: bye bye, website. Echt, paniek!


Gelukkig bestaan er back-ups en na een klein kwartier stressen en hyperventileren had ik alles weer zoals het was. Uiteindelijk heb ik het hele roer maar omgegooid en nu heb ik weer heel veel liefde voor mijn blog.  Daar hoorde ook gelijk een nieuwe lay-out bij. Hoe vinden jullie het geworden? (jullie moeten ook echt een keer op de laptop kijken, mijn over mij stukje in de rechter zijbalk springt, echt heel cool! En ik heb een carrousel met uitgelichte blogs en een Instagram slider. (klinkt bijna als een dagje Efteling toch?)

 

(veel old skool geschreven heb ik overigens niet, na een half uur en schrijfkramp hield ik het maar voor gezien. Nu weet ik weer waarom ik een pesthekel had aan huiswerk maken met pen en papier.

Naar Amsterdam gereden in mijn oude Toyota Starlet

En dan was er nog dat andere avontuur. Ik schreef twee weken geleden al dat ik naar het concert van John Mayer zou gaan. Ik had me echter alleen nog niet echt bedacht hoe en met wie. Gelukkig wilde een hele lieve collega met me mee, en stapte nog vrijwillig bij me in de auto ook. Ik moet namelijk iets bekennen: ik vind vijf-baans snelwegen echt een living nightmare waarbij ik kortsluiting krijg in mijn hoofd. Ik schrijf er nog wel eens iets over. Vraag me niet hoe —oké het hoofddoel was John Mayer, hallo! John-gitaarspelende-held-Mayer—maar het is me gelukt om zonder ongelukken. (op een bijna incident waarbij ik niet had ingeschat dat de afrit van het tankstation eigenlijk twee banen waren en er dus bijna een dikke vette Audi versmolten was met mijn Jan-Dirk) Het concert was geweldig! Ook daar nog meer blogs over. (tot John Mayer je de keel uit gaat hangen)

Nachtdienst, overmatig ijsgebruik en Nolah draait!

Julia Flynn
Lekker brak na mijn nachtdienst
Liefde op een hoorntje (slagroom, yoghurt mango)

Verder had ik afgelopen week mijn eerste nachtdienst sinds ik weer aan het werk ben. John Mayer  telde ook een beetje  als nachtdienst, waardoor ik dubbel zo brak was. Maar dat heb ik goed gemaakt met heel veel ijsjes, chocolade koekjes bij Milk and Cookies en meer guilty pleasures.

Vergat ik bijna de grootste (mei)lpaal (ja, ik weet ook wel dat dit met lange ij is, leuke woordspeling toch?) te vermelden: Nolah, heeft zich omgerolt, en uiteraard miste ik dit memorabele moment. Gelukkig was de dino knuffel getuige. Hierna heeft ze het ook niet meer gedaan, maar dat komt vast goed.

Genoeg gekletspraat. Hoe was jullie meivakantie?

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!