Menu & Search
Kletspraat #3 praten over borsten en bruiloften, moederdag en inenten Nolah

Kletspraat #3 praten over borsten en bruiloften, moederdag en inenten Nolah

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Het is alweer twee weken geleden dat ik jullie heb bijgepraat. Eerlijk gezegd bevalt me dat kletspraatje op mijn blog wel. Al is het maar zodat ik mijn eigen overuren draaiende hoofd af en toe leeg kan maken en de overbodige dingen van mijn harde schijf kan wissen. Loopt de processor weer wat sneller. 

Een drukke twee weken waren het. Althans dat denk ik, want ik kan me het eigenlijk niet meer zo goed herinneren. Oké, betrapt! De eerste week had ik vrij en heb ik niet veel uitgevoerd. Dit deed ik wel:

Breasttalk en bruiloft van collega

bruiloft jurk Julia Flynn op bruiloft

Ik kocht een hele mooie jurk, die ik eigenlijk te netjes vond. Bovendien was het een erg laag uitgesneden model. Volgens de winkel waar ik het kocht kon er een top onder. Helaas was die top duurder dan de hele jurk, maar omdat ik een ”titty flash” wilde voorkomen kocht ik het toch. Eenmaal thuis gooide ik het plan om. (na een subtiele hint van een van mijn beloved collega’s) en besloot er gewoon een bh onder te dragen. Vervolgens bedacht ik me dat ik nog een soort van strapless plak BH dinges had liggen en besloot die er onder te doen, voor maximaal effect. Helaas bleken mijn borsten zo kort na de borstvoeding niet zo geschikt te zijn voor deze bh en switchte ik dus toch maar weer terug naar BH. Ook switchte ik van los haar naar vlecht en van vlecht uiteindelijk naar donut.

Hoewel ik de hele avond heb geprobeerd mijn borsten binnenboord te houden (had ik toch maar dat topje aangedaan) was de bruiloft echt geweldig! De wijntjes smaakte goed, ik heb veel gedanst, of gedaan alsof ik kan dansen en onze afdeling heeft er een nieuwe teamsong bij (een heuse antibiotica medley voor wie dit wat boeit). Ik vind bruiloften altijd zó leuk en wordt stiekem altijd een beetje sentimenteel op het einde van de avond. Zoals je merkt probeer ik te verhullen dat ik niet zo goed tegen wijn kan en eigenlijk de hele avond ordinair heb lopen lallen. 

Mijn moederdag

 

Mijn moederdag was hoewel ik er een artikel over schreef toch niet helemaal een dag als alle andere. We hadden deze dag namelijk volgepland met allerlei bezoekjes van Rotterdam tot aan Gorichem. Super gezellig en leuk maar wel een beetje druk. Ik kreeg wel mooie cadeaus van mijn lieve kindjes. Zo had mijn man, Nolah een handje geholpen met het maken van een tekening. (een knuffel met mijn lieve baby was ook voldoende geweest) en hadden de kinderen zelfgemaakte sieraden voor me en een papieren zonnebloem met foto. Echt zo aandoenlijk om te zien hoe trots ze waren op hun creaties.

Inenten Nolah

Baby been pleister

Afgelopen dinsdag kon ik Nolah eindelijk laten inenten voor DKTP. Omdat ik de hepatitis B niet wilde (en de influenza B ook niet perse) hier lees je waarom,  moest ik een recept regelen bij de huisarts. Toen dit eenmaal geregeld was hoefde ik het vaccin alleen maar op te halen om deze vervolgens in de huisartsenpraktijk te laten zetten. Blijkbaar kwam dit zelden tot nooit voor want de assistentes dit nog nooit zo gedaan. Gelukkig dachten ze wel mee en waren ze bereid om mee te werken. Ik heb hier goed over nagedacht en sta nog steeds achter mijn keuze.

Moeders hoe was jullie moederdag? 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!