Menu & Search
Kletspraat #5 Hallo oktober: toch geen Dublin, veranderingen op de website en Nolah sloopt alles

Kletspraat #5 Hallo oktober: toch geen Dublin, veranderingen op de website en Nolah sloopt alles

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Hallo en welkom in oktober. Dat is me nog eens een mondvol, deze titel. De googlebots zullen zich vast het apenzuur schrikken. Ik moet ook weer zoveel kwijt en ik was zo enthousiast dat ik me een beetje liet gaan tijdens het typen. Zo knipte ik mijn haar afgelopen zomer  af tot een middellange lengte, werkte ik me een slag in de rondte want het was vakantieperiode en pakte ik het bloggen weer op na een zomerstop. 

Er gaan dingen veranderen op mijn blog (good stuff)

Om gelijk op mijn blog verder te borduren: er gaan dingen veranderen op mijn blog. Frisse wind en nieuw leven! Ik ga starten met een nieuwe rubriek waarbij ik mijn lezers ga interviewen met morgen de eerste aftrap en in de toekomst wil ik Fiction Friday weer oppakken. Bovendien komen er gastbloggers: ik heb al een paar hele leuke aanmeldingen voor gastblogs maar ook mensen die wat vaker willen schrijven. Mocht je het zelf ook leuk lijken? Mailen kan nog steeds! (enige voorwaarde is dat je strijken haat en een beetje kunt schrijven)

Maar je blog was toch een PERSOONLIJK magazine van een mama? Klopt als een slagroomklopper. Persoonlijke verhalen over van alles en nog wat staan nog steeds centraal maar niet meer alleen geschreven door mijzelf.

Niet naar Dublin

Ik wordt alweer intens verdrietig alleen al bij het typen van bovenstaande koptekst. Niet naar Dublin. Een zekere budget vliegvaartmaatschappij besloot om de vluchttijden om te gooien wat zou betekenen dat ik nog maar 1 dag zou kunnen spenderen in Dublin. (vliegen niet meegeteld) Niet echt wat ik voor ogen had. Toen ik het mailtje in mijn vakantie kreeg was ik zo van slag dat ik bij de plaatselijke Franse MC Donalds twee hamburgers bestelde. Ja met dat vegetarier worden schiet het ook niet echt op dus. Gelukkig kreeg ik mijn geld terug en ook het grootste gedeelte van de B&B die ik geboekt had. Nu moeten we dus iets nieuws plannen. Ik zoek nog oppas voor mijn drie modelkinderen—negeer de titel, dat is een leugen— dus voel je je geroepen, neem dan contact met me op. Ik betaal het minimumloon plus een goed gevulde koelkast.

Nolah kan kruipen en staan: niets is meer veilig

Naughty naughty

En hoe gaat het met die schattige baby? Die heeft het kruipen en staan ontdekt. Gedaan met mijn schaarse rustmomentjes. Nolah blijkt een echte sloper en is niet meer te stoppen. Ze ontdekt werkelijk ieder babyonvriendelijk plekje hier in huis. Freedom! Zo ging ze er gisteren vandoor met  een stukje komkommer uit het konijnenhok. Gelukkig voor haar waren het geen keutels. Wellicht voer ik haar te weinig want dat vind ik ook altijd een uitdaging met baby’s. Al kan ik me niet voorstellen dat er nog meer in kan dan wat ze nu al eet. Hoe gaat het met haar broers dan? Ja die doen alles voor hun zusje. Samen zijn het nu al de drie musketiers. Belooft wat voor de toekomst.

Wat ik nog meer deed?

Nog wat dingen die ik de afgelopen periode heb uitgespookt zijn:

  • Een geheim hebben waar ik in het openbaar nog niet over kan schrijven. (nee ik krijg niet nog een baby)
  • Ik ben naar Zeeland geweest en heb daar geen oesters gegeten en geen mosselen. Wel een slang geaait. Ga ik nog een blogje over schrijven.

  • Ik heb me aangemeld voor echte post is cool. Wordt mijn eerste keer en voelt net als sinterklaas en kerst. Zo’n leuk initiatief! Meer weten? Lees hier wat het inhoudt 
  • Ik ben verslaafd aan Annie Sloan! Nadat ik een nieuwe servieskast van een likje verf voorzag, schilderde we fotolijstjes en nam ik de theedoos onder handen.

All catched up! Dat was het weer. Tot de volgende kletspraat maar weer.

Wat hebben jullie de laatste tijd gedaan? Kletspraat gezellig mee! 

 

 

 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!