Nu aan het lezen
Kletspraat #6 ik heb de herfstvakantie overleefd

Kletspraat #6 ik heb de herfstvakantie overleefd

rood met witte stippen

Yo, tijd weer om gezellig bij te kletsen dus pak jullie mokken uit de keukenkastjes en schenk ze vol met thee, koffie of chocolademelk en lees mee. Voor de mede moeders die hier komen: eindelijk is die herfstvakantie voorbij! Het was weer bikkelen en we hebben het allemaal weer overleefd. De kinderen zijn weer naar school dus kunnen we weer allen rustig ademhalen. 

Ja om eerlijk te zijn ben ik bij dat ik de herfstvakantie weer overleefd heb. Wij hebben de luxe niet om uitgebreid met vakantie te gaan en bovendien moest John gewoon werken. Tja, we kunnen niet alles hebben hè. Evengoed hebben we wel wat kwaliteitsmomentjes gehad. En ik heb hier zelf ook een hekel aan maar ik ga het toch doen: praten over het weer: dat was zó ontzettend mooi! Zo mooi dat  ik in de war was en dacht dat het voorjaarsvakantie was. Mijn hele biologische ritme was verstoord en ik werd er bijna een beetje broeds van en vroeg John of we misschien toch voor een vierde moesten gaan. Echt niet dat dat voorlopig gaat gebeuren hoor.

Wat heb je dan in die vakantie gedaan?

 


Wat hebben we behalve niet op vakantie gaan gedaan dan? Nou vooral veel buiten geweest. Zaterdag was een geweldig mooie dag waarop we gingen wandelen met de kinderen in de Maasduinen.

Ga ik nog een blogje over schrijven. Zo’n mooi gebied waar we graag komen. In totaal hebben we zo’n 6 kilometer gewandeld wat een eeuwigheid duurt met drie kinderen waaronder een baby die John de hele dag op zijn rug moest meezeulen. Hij leek wel een pakezel terwijl ik fluitend dat natuurgebied doorging. Later op de dag deden we nog een poging om de kinderen bij opa en oma te laten logeren zodat we zelf een datenight konden houden. Ging dus mooi niet door. Oma trapte er niet in en dus creëerden we een homespa in onze prachtige hamam badkamer. (oh, wacht zo ziet mijn badkamer er uit in mijn dromen) Correctie: in onze pauperbadkamer. Mocht de pret niet drukken. Glaasje wijn, ogen dicht en muziekje aan en bubbelen maar in dat pauperbad.

Fietsen

Zondag was alweer zo’n prachtige dag en we besloten een stukje te gaan fietsen. Ook dat is een hele opgave met drie kinderen. Waren we ook nog vergeten dat het kermis was in Venlo. Oh man ik heb echt een gruwelijke hekel aan de kermis. Wie nog weer? Stonden we dan met onze kinderen. We probeerden nog om verder te fietsen maar helaas hebben die kinderen van ons arendsogen en hadden de attracties al gespot. Rib uit onze lijven weer. Gelukkig kwamen we opa en oma tegen en die wilden wel een ritje sponsoren. Vervolgens moest er gegeten worden dus staken we de barbecue nog even aan midden in oktober. Hoe gaaf is dat! Genieten dus.

En de rest van de week?

Helaas moest vaders weer aan het werk en zat ik de rest van de week dus alleen opgescheept met de kinderen. Als een moeder de gans zeulde ik die drie apen overal mee naartoe. Om ze hun energie kwijt te laten raken stuurde ik ze regelmatig de straat op om rondjes te fietsen en gingen we nog naar de binnen- en buitenspeeltuin.

Diplomaklasje

Flynn had extra veel mazzel want die had nog een verjaardagscadeau te goed en ging met tante K. naar de dierentuin in Overloon. Donderdag sloten we feestelijk af want Flynn kreeg een briefje dat hij naar het diplomaklasje mag  met zwemles. Nog even bikkelen dus en dan heeft meneer zijn A diploma in zijn zak. Eveneens als Flynn ben ik ZÓ ontzettend blij wanneer dat gezeul naar die zwemlessen eindelijk klaar is. Bloedhekel heb ik hieraan. Vrijdag was een heerlijk dagje vol gezelligheid met familie en het weekend moest er door moeders weer gewerkt worden.

De herfstvakantie in een notendop. Dat hebben we weer gehad. Nu ik dit schrijf realiseer ik me weer hoe snel de tijd vliegt. Nee, serieus.  Hoe ouder ik word hoe sneller de dagen voorbij lijken te vliegen. Vergeten jullie allemaal niet af en toe stil te staan en even diep adem te halen? Ik heb in ieder geval intens genoten van dit niet zo herfstige weer en ben nu wel klaar voor dekentjes en bankhangen tijdens gure dagen. Jullie ook?

Hoe was jullie herfstvakantie?

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (0)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top