Nu aan het lezen
Mijn nieuwe niet zo functionele groene imitatiebontjas: kou vs. looks

Mijn nieuwe niet zo functionele groene imitatiebontjas: kou vs. looks

Fake fur jas

Hoewel de winter al een tijdje in volle gang was liep ik nog steeds met mijn indianenjas rond. Weliswaar met een sjaal om mijn nek en handschoenen aan, toch was het nogal afzien en stond ik iedere dag als een ijspegel aan de grond genageld op het schoolplein omhult door moeders die wel winterproof gekleed waren. Er moest dus een nieuwe winterjas komen.Β 

Eigenlijk wilde ik graag zo’n lang wollig exemplaar. Je weet wel, zo’n winterse trenchcoat maar ik vond ze allemaal te saai, excentriek, te duur of te potloodventerig.

Kieskeuriger dan een kind in de snoepwinkel

Ik moest dus maar afzien van de jas die alleen in mijn gedachten bestond. Iets waar ik wel vaker last van heb. Een webshop sessie duurt dan ook gemiddeld een aantal uren tot zelfs dagen tot ik uiteindelijk vind (of niet vind)wat ik hebben moet. Over kieskeurig gesproken: een kind in een snoepwinkel is er niets bij

Plan B: groene imitatie bontjas

Plan B werd ingezet. De imitatie bontjas, ook wel fake fur jas genoemd. Zou dit niet te hip zijn? Maar ik moest nou eenmaal ook winterproof zijn. Die jas kon echt niet meer. Hoewel ik nog twijfelde drukte ik toch maar op de bestelknop. Het kiezen van een fake fur jas ging me een stuk gemakkelijker af. Zwart, roze of groen? Ik besloot voor een minder alledaagse kleur te gaan, groen dus en besloot er niet langer over na te denken.

Too cool

Zoals beloofd had ik de jas de volgende dag in huis maar al snel merkte ik dat deze jas me ook niet bepaald warm ging houden. Had ik dan toch maar voor een lang wollige exemplaar gekozen. Naast dat er geen sjaal is die hierbij matcht, staat de jas naar mijn mening iets te ver open en was ook veel te kort voor jurkjes en panty’s dragende vrouwen als ik.

Gehecht aan mijn mooie niet functionele winterjas

Toch dacht ik geen moment aan terugsturen. Deze jas had mijn hart gestolen. Hij stond goed, was ongelooflijk zacht. (ik kan niet stoppen met mezelf aaien) en was ontzettend hip. Hiermee moest ik wel de blits maken op het schoolplein. Het werd dus kou kleumen. Eerst nog in mijn indianenjas. (ook zo hip) en nu in mijn groene imitatie bontjas. En het mooie van alles, geen dier die hier voor heeft hoeven sterven. Dat het maar een milde winter mag worden en niet zo op bovenstaande foto want hoewel ik hier vrolijk lach, waren mijn tenen hier op sterven na dood.

See Also

Mocht je er ook zo hip en ”cool” bij willen lopen; ik kocht mijn maar oh zo hippe groene imitatiebontjas bij my jewellery voor 79,95

Verkies jij ook uiterlijk boven functionaliteit als het om kleding gaat?

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (9)
  • Ik kies meestal voor fashion wat ik mooi vind, tegelijk moet het ook werken natuurlijk in de winter, hahahaha makkelijk gezegd, want net als jij, ben ik soms wel een jaar bezig, van tevoren om te zoeken al πŸ˜‰ Soms komt er dus ook een jas die totaal niet staat, maar dat is dan voor extreme koude bedoeld, waar fashion er niet meer toe doet, eskimo koude πŸ˜‰ Dus heb ik er meestal twee, komt ook omdat ik moet fietsen of lopen natuurlijk, autoloos hier, dus ik moet daar echt rekening mee houden.

    X

  • Haha, hij is wel echt mooi! Ik was ook heel goed in niet functionele winterjassen. Totdat ik een keer naar Moskou ging en mijn vader een hele dikke kocht (omdat hij het anders niet verantwoord vond met -10) en toen was ik om. Dus nu heb ik altijd warme jassen. Ik fiets ook de hele dag, dus anders had ik vast chronische longontsteking.
    Ik heb overigens een hele hippe camouflagejas. Ik zei al tegen mijn man, nog wat legerkistjes erbij en ik ben weer 16 πŸ˜‰

  • Maar hij is dan ook wel echt vet mooi! Ik heb ook zo’n winterjas met maar één knoop (waarom!?), maar ik vind hem ook echt te mooi en leuk om hem niet te dragen. Dan maar kou lijden hoor, haha!

  • Haha, ik kocht een soortgelijk donkergroen exemplaar bij Zara. Niet altijd even warm indeed, maar zo leuk om dragen en zo zacht :aaaaah: πŸ™‚

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

Β© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top