Nu aan het lezen
Last minute festival outfit

Last minute festival outfit

Ja ja, ik weet óók wel dat het festival seizoen er bijna opzit. De timing is niet perfect maar de enige reden waarom ik deze blog eigenlijk schrijf is omdat ik mijn nieuwe festival outfit gewoon dolgraag wilde delen.

geen cent op mijn rekening

De dag dat ik tegen deze-als je het mij vraagt, oer-Hollandse outfit (want er staan tulpen op) aanliep, was zo’n dag waarop ik eigenlijk niet voor mezelf aan het shoppen was, ik werkelijk alles in de winkel leuk vond en er werkelijk geen cent op mijn rekening stond.

Boze en kritische blikken

En wat doe je dan? Verstandig als ik ben besloot ik om de struisvogeltactiek te hanteren en alle 23 outfits mee het pashokje in te smokkelen.

Het moest wél. De angst om een leuke outfit mis te lopen (er was van iedere maat maar een exemplaar beschikbaar), was té groot. Het was het dan ook helemaal waard om boos nagekeken te worden door al mijn kledingmaat genootjes, die collectief misgrepen in de kledingrekken.

Deze dame heeft een nieuw lievelingskledingmerk erbij: gotta love Loavies!

Gelukkig voor mijn financiële gesteldheid, paste de helft niet (damn you, vakantiekilo’s) en wist ik daarmee de potentiële blijvertjes al aardig in te dammen. En na een kritische blik van mijn man moest ik dan toch maar onder ogen zien dat ik het me echt niet kon permitteren om meer dan 2 outfits (vet goedkoop!) mee te nemen met een vet goede reden: Solar! Een festival dat schreeuwt om een feestelijke outfit. Dûh, het heet niet voor niets fes-ti-val.

Dit is de winnende outfit:

Deze paarse combi outfit met croptop en high waist short met tulpen. Het was liefde op eerste gezicht met deze outfit. Hoewel het nogal buiten mijn comfortzone was aangezien het hier om een croptop ging. De laatste keer dat ik me daarin probeerde te hullen kwam ik er bekaaid vanaf met mijn tijgerprint buikje. Hoewel, tijgerprint is weer helemaal hot anno 2019.

Mommy-proof croptop

Maar omdat deze top redelijk verhullend was besloot ik om het er toch op te wagen in combinatie met een bijpassende high-waist broek in dito print. Wat bleek: slechts het gedeelte zonder tijgerstrepen (striae) bleek zichtbaar. Wow, voor even voelde ik me dus weer 18! Niet 19, want toen had ik dus al bijna mijn tijgerstrepen verdiend. Als je het mij vraagt is deze crop-top (wel in combinatie met high waist broek) helemaal mommy-proof!

Bekijk ook

En in combinatie met wat, eh, correctie: overdadig veel glitters,  helemaal festivalwaardig.

paarse crop top loavies festival outfit
haha, dat openstaande heuptasje is dus een beetje een flop.

Ga ook voor crop en shop hier de top.

En met het broekje erbij, ben je helemaal blij! (flauw, flauwer, flauwst)

croptop van loavies met bloemen
Zie er als 18 uit, voel me 40 hier

Heb jij aankomende tijd nog een leuk festival op de planning staan? Check dan zeker even deze outfit. Of alle 500 andere outfits van Loavies want eigenlijk zijn ze allemaal wel festivalproof.

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (4)

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top