Menu & Search
Lazy moeder zonder fotoboeken van haar kind heeft een oplossing gevonden

Lazy moeder zonder fotoboeken van haar kind heeft een oplossing gevonden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Ik moet jullie iets bekennen en dit doe ik met het schaamrood op mijn kaken.
Mijn zoon is 6,5 jaar oud en ik heb geen enkel fotoboek gemaakt van hem.
Het lijkt wel gisteren dat hij is geboren en elke keer denk ik als ik TIJD heb dan ga ik achter de laptop zitten en maak ik een digitaal fotoboek van elk jaar één.

Ha ha What was I thinking? Tijd? Bergen strijkgoed ligt hier te wachten op mij, helaas heb ik nog niet zoals Jeanine definitief afscheid kunnen nemen van de strijkbout.
Mijn keukenkastjes hou ik angstvallig goed gevuld anders zie je dat deze echt eens een soplap moeten hebben. Ik heb gewoon tijd te kort…..uh correctie mijn prioriteiten liggen in qualitytime met mijn zoon/gezin/vrienden in plaats van de huishoudelijke beslommeringen.

Ik heb de laatste tijd 3000 foto’s gemaakt

Gebrek aan foto’s heb ik trouwens niet, nagenoeg elke dag maak ik wel foto’s van Dax.
Als hij slaapt, eet, om op te vreten is (bijna altijd dus). Ik heb even gekeken in mijn mobiel en daar staat dat ik de laatste tijd 3000 foto’s heb gemaakt. 90% hiervan zijn foto’s van mijn zoon.
Van uitstel komt afstel riep mijn vader altijd naar mij en hij leek gelijk te krijgen…..TOT ik de advertentie van Studio Demico voorbij zag komen op Facebook.

Studio Demico

Ik volg Studio Demico al een tijdje op Instagram  en facebook. Ik had al gezien dat zij prachtige invulboeken verkopen voor de mooiste momenten en mijlpalen.
Voor de moeders/vaders zoals ik die niet nog per jaar een boek willen maken en daaraan hun hele zomervakantie kwijt zijn is er wat mij betreft het ideale boek: Mijn grote opgroeiboek.
Een foto/invulboek van 0 tot 18 jaar !!
Hoppa deze moeder ziet het ineens weer helemaal zitten.

Mooie stijl

Allereerst de stijl: de schoolkrijt variant vind ik geweldig.
Ik ben gewoon fan van zwart/wit items.
Het is een hardcover boek met maar liefst 176 pagina’s! Stevig papier zodat de foto’s goed houden en de bladzijdes netjes blijven. Voor mij is het perfect want alle hoogte punten staan er in: geboorte, vakanties, familie, groeilijsten, de verjaardagen, wisselen van tanden, mooie momenten en dagjes uit.
De prijs is € 29,95 en voor zo een mooi en dik boek vind ik dat echt een vriendelijke prijs.
Ga maar eens online een fotoboek maken.
Heel eerlijk vind ik ouderwets foto’s inplakken ook wel weer heel leuk. Ik hoef per jaar ook niet mega veel te doen dus voor deze Lazy Moeder is het perfect!
Nu kan ik mijn zoon als hij 18 wordt een prachtig mooi boek meegeven over zijn jeugd.
Hopelijk denkt hij dan: wat een leuke jeugd heb ik gehad vol met gelukkige momenten en wat fijn dat mijn moeder dit voor mij heeft bijgehouden.

Veel keuze

Studio Demico heeft zoveel leuke dingen, de mijlkaarten, schoolfotoboek, babygroeiboek en bijvoorbeeld een kraambezoekboek. Heel verdrietig is het als je een baby verliest maar hoe bijzonder dat hiervoor een babyboek voor sterrenkindjes is gemaakt. Een boekje waar je herinneringen in kan bewaren van de zwangerschap, bevalling maar ook van de uitvaart. Een boekje waarin je je emoties en herinneringen kunt vastleggen en wat ouders kan helpen bij de verwerking van dit enorme verdriet.

Dax zijn eerste pakje en andere babyspulletjes zitten in een plastic bak. Ik ben helemaal niet bezwaarziek maar bijvoorbeeld zijn eerste schoentjes wil ik wel bewaren of zijn Ajax tenue welke hij bij zijn geboorte kreeg van lieve vrienden. Bij Studio Demico kan je prachtige Memoryboxen bestellen. Deze herinneringsbox  is van hout en kan je opleuken met je eigen ontwerp.
Bijvoorbeeld een mooie babyfoto erop. Ze zijn er in drie formaten en de prijzen variëren van € 22,- tot € 39,-. Wat mij betreft ook het perfecte kraamcadeau. Helaas is na 6 jaar de kraamperiode allang voorbij dus voor mij gaat die vlieger niet meer op. Maar lieve zus als je dit leest, ik zou dit ook mooi vinden als verjaardagscadeau HINT HINT HINT.

App Lalalab

Lazy als ik ben heb ik de perfecte manier gevonden op mijn foto’s te bestellen.
Ik heb de App van Lalalab gedownload en zo de foto’s vanaf mijn mobiel en Facebook besteld.
Makkelijk en aangezien mijn mobiel toch zowat vastgegroeid zit aan mijn hand was dit zo geregeld.
Je kan het ook via de website bestellen.
Ik had wel eens eerder Vintage prints ( lijkt op ouderwetse polarroids) besteld en sommige met teksten eronder. Hier heb ik de kamers van de tieners mee opgeleukt. Deze heb je trouwens ook in een mini variant.
Na dagje twijfelen heb ik toch gekozen voor de gewone foto’s en zo blij dat ik wel fanatiek ben op social media qua foto’s. Dus van alle jaren kon ik zo makkelijk foto’s selecteren.

Ook nog geen fotoboek?

btr

Dus heb je nou net als ik nog geen fotoboeken? Of zoek je een nieuwe leuke variant.
Een leuk cadeau om weg te geven aan een hippe ouder?
Kijk dan eens op de site van Studio Demico. Ik ben zwaar enthousiast en de tijd van smoesjes is voorbij. Althans….smoesjes om het huishouden niet te doen blijven bestaan.
Sorry echtgenoot ik heb even geen tijd om je overhemden te strijken want ik ben heerlijk het fotoboek aan het invullen en de foto’s van onze zoon aan het inplakken.

Lieve Groet Kaat

Benieuwd naar meer kronkels/krabbels van mijn hand?
Op mijn pagina Kaat Krabbelt en Facebook Kaat Krabbelt laat ik je meekijken in mijn leven

Ook nog geen fotoboek? Pin deze afbeelding naar je Pinterestbord zodat je het niet vergeet!
Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Er zijn geen reacties :-(

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!