Nu aan het lezen
Bad romance: mannen en hun Veronica Inside

Bad romance: mannen en hun Veronica Inside

mannen en hun voetbal inside

Zet een random groepje mannen aan een ronde tafel met wat goedkope borrelhapjes, liefst eentje met een snor en uitgesproken mening, een knakker met een vrouwelijk lachje en een quasi serieus typetje alias Wilfred om Reneetje en Johan te temperen. Laat ze wat babbelen over voetbal, seks en andere irrelevante onderwerpen en bam, je hebt een magische formule voor een programma waarbij het overgrote deel van de mannelijke Nederlandstalige bevolking kwijlend voor de buis zit. Tot ergernis van hun vrouwen. Wat is dat toch met mannen en hun Veronica inside?

”Ik mag NIET lachen om hun flauwe grapjes. Ik moet me inhouden. Ik kijk nog liever naar Utopia en Barbie tegelijk dan dat ik hier naar moet kijken. Walgelijk programma. Verdorie, dat was vet grappig. NEE, IK KIJK HET NIET!”

Wat er aan vooraf ging:

De kaarsen branden, ik heb mijn beste lingerie setje uit de kast gepakt. Zo’n zwarte met kant. Ik heb voor deze keer zelfs mijn teennagels gelakt en ben op elke denkbare plek onthaard. Nadat ik wat lekkere hapjes op tafel heb gezet, kruip ik gezellig tegen manlief aan. De tv wordt aangezet. Pampampam. Voetbal Inside. Terwijl ik intern vloek, stop ik hapje voor hapje in mijn mond, hopend, nee smekend dat het snel voorbij zal zijn. ‘Gezellig hè, schat?’ Néé, dit was niet de bedoeling. 

Na het programma buk ik uitdagend voorover, ik heb zijn aandacht. Want wat is er nou beter dan een avondje Voetbal Inside met een biertje op de bank? Juist, Voetbal inside met een biertje op de bank plus happy ending. Ik ga naar de slaapkamer en zet Netflix aan. Miss congeniality kijken. Ha, dat zal hem leren.

Hoe het echt ging:

Oke, zo ging het niet helemaal. Wat ik eigenlijk helemaal niet toe wil geven is dat het ergst denkbare gebeurd is. Toen ik daar zat en noodgedwongen mee moest kijken, kreeg de magische snor van Johan ook mij in zijn macht. Ik heb me nog geprobeerd te verzetten, maar ik heb ontzettend hard gelachen om een paar onnozele grappen die overigens geen enkele relatie tot voetbal hadden. Ik heb gefaald. Ik mag voetbal inside niet leuk vinden, for the sake of woman! Al is het dan maar, omdat ik gewoon een romantisch avondje wilde hebben. En snorren en voetbal zijn dat gewoon niet.

Het heeft mij nu ook in zijn greep. There’s not something about Mary? Nee there’s something about mannen en hun Veronica Inside… Maar wat?

 

 

Bekijk ook
relatietips

 

 

 

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Lekker!
0
Leuk!
0
Spannend!
0
Bekijk reacties (10)
 • Hahaha! Mijn vriend vindt daar gelukkig niets aan. Mijn vader is wel voetbalfan, maar die volgt het puur om het spel. Alles eromheen kan hem gestolen worden.
  Wel vindt mijn vriend het programma “Meer voor mannen” leuk… Al moet ik daar ook soms om lachen.

  • Ik ben zelf ook niet vies van een goed potje voetbal, heb zelf ook op voetbal gezeten, maar kijk dan liever gewoon naar een wedstrijd zonder al dat geklets. Ook al moet ik stiekem soms gewoon heel hard lachen om voetbal international, zal ik dat natuurlijk nooit tegen manlief laten blijken 😉
   Het is meer dat het niet echt mijn invulling van een romantische avond is whaha

 • Volgens mij kijkt geen enkele (interessante 🙂 ) man in mijn omgeving naar voetbal inside. Wel naar écht voetbal, want dat kijk ik ook als ik zin heb. En tijd. Het is niet altijd fijn om met mij naar voetbal te kijken. IK schreeuw nog wel eens tegen de televisie. Ik heb ook een hele poos de Portugese spelers voor alles wat vuil is uitgemaakt. Vanwege die wedstrijd die meer van een boxing match weghad.
  Ik weet niet waarom voetbal inside populair is. Ik begrijp het ook niet, het zijn geen fijne mannen om naar te kijken, ook niet voor mannen, denk ik.
  Als ik al een voetbalbeschouwing wil zien dan kijk ik vaak naar BBC. Veel prettiger. Gelukkig kijkt mijn gozer liever naar dingen die ik ook leuk vind.

  • Ik kan een leuke wedstrijd ook zeker waarderen, en absoluut niets tegen voetbal, maar ik vind voetbal inside grotendeels vaak gewoon een beetje irritant, en al helemaal tijdens zo’n romantische avond alleen haha. Dat is het zelfde als op Magic Mike lopen kwijlen terwijl mijn man ernaast zit :’-) Al denk ik niet dat hij op Johan kwijlt.

 • Whahaha een vriendin van mij klaagt ook altijd over haar vriend en zijn voetbal inside momentje. Wij hebben geen televisie in huis én mijn vriend is niet zo’n enorme voetbalfan, dus ik kom er altijd goed mee weg.

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top