Over Strijkenissuf.nl

Strijkenissuf.nl is een persoonlijk online magazine voor  nieuwerwetse vrouwen die net als ik verder kijken dan hun strijkplank lang is. Blogs over alles waar mijn interesse en die van mijn lezers ligt. Van herkenbare columns over het leven van een mama tot en met de lekkerste recepten, maar vooral niet over hoe je moet strijken. Dat alles in een persoonlijk jasje met een sprankeltje zelfspot.

De doelgroep: bestaat voornamelijk uit hippe zelfbewuste vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Maar ook mannen nemen zo nu en dan een kijkje. 😉

 

Mijn statistieken:

De maandelijkse bezoekersaantallen van januari 2019 uit Google Analytics:

2400+ Gebruikers

2800 Sessies

4200+ Pageviews

Mijn ”volgers” op social media:

De mensen die strijkenissuf.nl volgen op social media zijn altijd erg betrokken. Ik probeer dan ook altijd het gesprek aan te gaan met mijn volgers en ben oprecht geïnteresseerd in mijn publiek. Wat houd ze bezig? Hoe kan ik positief bijdragen aan hun leven? Leedvermaak scoort in ieder geval goed. 😉 Humor en oprechtheid vind ik dan ook het allerbelangrijkste.

Facebook: 250+  volgers

Twitter: 750+ volgers

Instagram: 1200+ volgers

Pinterest: 650+ volgers

Daarnaast heb ik via Bloglovin ook nog +/- 250 volgers.

(@strijkenissuf.nl)

Domeinautoriteit

Ik houd mijn domeinautoriteit nauwlettend in de gaten. Mijn PA (volgens MOZ) is momenteel: 24

Contact:

Wil je graag nog wat meer weten, heb je vragen over tarieven of andere suggesties en wil je graag met mij in contact komen? Mail me dan op contact@strijkenissuf.nl of ga naar mijn contactpagina en laat een berichtje achter via het contactformulier.