Nu aan het lezen
Microvezel gezichtsreinigingswashandje van DM, gooi je gezichtsreinigingsproducten maar in de prullenbak!

Microvezel gezichtsreinigingswashandje van DM, gooi je gezichtsreinigingsproducten maar in de prullenbak!

microvezel reinigingswashandje DM

”Ik haat de DM” ik mengde me in het gesprek. Een aantal vrouwen keken me verschrikt aan waardoor ik onmiddellijk de drang had om mezelf nader te verklaren voordat ze zouden denken dat ik een klap van de molen had gehad. ”Ik haat de DM”, said no woman ever. Althans, ik ken er geen. Het was ook nogal een radicale zinkeuze. Wat ik bedoelde was eigenlijk dat ik mezelf nooit zo goed kan beheersen in de DM. Zoveel producten en dan ook nog eens voor weinig. Bovendien hebben ze een veel groter assortiment aan producten waar iets minder troep in zit dan het gemiddelde product. 

Duurzaam microvezelwashandje van Ebelin

Bezoekjes naar de DM resulteren dus al vaak in overvolle mandjes vol producten die ik eigenlijk niet nodig heb. Maar deze keer was anders. Ik vond namelijk een schoonheidsproduct waarbij ik potentieel kon minderen in andere producten: een microvezelwashandje van Ebelin. Klonk financieel heel aantrekkelijk en ook nog eens duurzaam. Als het zou werken  zou dit betekenen dat ik mijn reinigingsmelk, tonic en wattenschijfjes zo de prullenbak in zou kunnen mikken. Te mooi om waar te zijn? Nee! Ik ben nog nooit zo in mijn nopjes geweest met een washandje.

Ik besloot om het microvezelwashandje uitvoerig te testen door het intensief te gebruiken en meerdere malen te wassen, en wat bleek? Het washandje werkt nog steeds. Moet ik natuurlijk delen met jullie!

Hoe werkt het microvezelwashandje

Poeh poeh, ik moest hier even diep graven hoor want mijn Duits is niet zo best. Gelukkig heb ik vroeger toch nog wel een beetje opgelet. Volgens de makers werkt dit doekje zo goed doordat het een ideale vorm heeft waardoor vuil en afgestorven huidcellen door de microvezels perfect aan het doekje blijven kleven. Dit resulteert bij regelmatig gebruik ook nog eens in een gladde, egale en zachtere huid.

Voor welke huid is het geschikt en hoe gebruik je het?

Het microvezelwashandje is voor ieder huidtype geschikt en bevat geen extra huidreinigingsproducten. Ideaal dus wanneer je een erg gevoelige huid hebt. Het washandje moet je voor gebruik nat maken met lauw warm water en daarna zachtjes roterend over je gezicht laten gaan. Mijn gezicht werd helemaal schoon (en het washandje smerig) en voelde inderdaad glad en zacht aan. Na gebruik kun je het washandje uitspoelen en laten drogen om het nog een keer te gebruiken. Het wordt wel aangeraden om het niet te lang te gebruiken in verband met werking en hygiëne en het dus regelmatig in de wasmachine te gooien. Ik heb er zelf meerdere aangeschaft zodat ik er altijd eentje heb.

Wat kost het?

Het washandje kost €3,95,- en dat lijkt mij een prima prijs! Al helemaal als je bedenkt dat het kopen van wattenschijfje en gezichtsreinigingsproducten overbodig wordt. Een flinke besparing en een stuk beter voor het milieu. Kan ik mijn geld mooi aan andere dingen spenderen bij de DM 😉

See Also

The verdict:

Ik smeerde mijn hele hand onder de foundation, waar ik overigens later spijt van had. Het was van Pupa Milano en die is nogal prijzig. Waarom niet mijn gezicht? Omdat ik jullie niet wil afschrikken met enge foto’s.

Zoals je kunt zien zit de foundation op het microvezelwashandje en dat na 1 x wrijven. Het eindresultaat zie je hierbeneden. Helemaal schoon dus!

Het eindoordeel van dit product is zo goed dat je je bijna achter je oren gaat krabben of ik niet een of andere deal met DM heb gesloten. Nee hoor. Ik ben gewoon super tevreden met dit washandje en kan geen minpunten bedenken. Oké, eentje dan: het moet gewassen worden in de wasmachine, maar ach bergen was had ik toch al dus zo’n klein washandje kon er ook nog wel bij.

Volg je Strijkenissuf al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow
artikels met een * in de titel zijn gesponsord/betaalde samenwerkingen.

Wat is jouw reactie?
Droevig!
0
Eye-opener!
0
Herkenbaar!
0
Hilarisch!
0
Interessant!
0
Spannend!
0
View Comment (1)
  • Ik kocht ooit een vergelijkbaar iets bij de Kruidvat. Ideaal voor het reizen, want dan ga ik echt niet in de weer met watjes en lotion. Ik doe eigenlijk al sinds 2003 met dat doekje (en alleen als ik reis). Dus ik zou best wel weer eens een nieuwe kunnen halen. Ik ben er ook erg tevreden over. Ik wist alleen niet dat ze ook verkocht werden in de DM. Dus die ga ik binnenkort eens aanschaffen.

Reageren is niet suf!

Your email address will not be published.

© 2019 strijkenissuf.nl alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van affiliate links. Check voor meer informatie de privacy verklaring

Scroll To Top