Menu & Search
Mijn website bestaat 3 jaar! (en ik trakteer)

Mijn website bestaat 3 jaar! (en ik trakteer)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Toen ik drie jaar geleden begon met Juliaflynn.nl had ik nooit gedacht dat het er nu zo zou uitzien. Ik had geen idee wat ik deed (en nu nog steeds niet) en wilde gewoon graag schrijven. Als je het zo bekijkt is er niet zo heel erg veel veranderd.

Ik doe nog steeds maar wat en wil gewoon graag schrijven. Toch is mijn blog een stuk ”professioneler” geworden. Vooral als je terugkijkt naar mijn eerste blog; een soort van column over een willekeurig avontuur met mijn kinderen bij de bakker.   En niet veel later schreef ik over sneakers en mijn bruiloft. Een blog was geboren! Ondertussen, 252 blogs en drie jaar verder heb ik echt enorm veel geleerd en hoop ik de komende jaren nog veel meer te leren. Over fotografie bijvoorbeeld, al vind ik dat het minst leuke van het bloggen. Laat mij maar gewoon schrijven en aanmodderen met mijn website.

Professionaliseren of hobby?

Veel bloggers worstelen ermee en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik dat niet doe: mijn beroep ervan maken of het hebben of gewoon een uit de hand gelopen hobby. Voor mij een combi van beiden. Hoewel het natuurlijk geweldig zou zijn, hoef ik er niet perse rijk van te worden. Wel vind ik het super leuk om mijn website tot op zekere hoogte te professionaliseren. Meer bezoekers te genereren en daarmee te groeien zonder dat ik mezelf daarbij te veel druk op leg. Mijn doel is uiteindelijk om in ieder geval regelmatig (het liefst dagelijks) blogs te kunnen publiceren van eigen hand en van mijn gastbloggers. Dat laatste is mijn grootste valkuil. Ik heb er simpelweg gewoon te weinig tijd voor momenteel. Een ander probleem is dat ik twijfel welke kant ik met mijn website op moet.

Moet ik mijn naam aanpassen? Een blog beginnen over een enkel onderwerp. Alleen nog maar fictie schrijven, of gewoon doorgaan met dit allegaartje over de meest uiteenlopende onderwerpen in een Juliaflynn jasje en zien waar het schip strandt. Mijn voorkeur gaat uit naar die laatste en ik hoop voor jullie ook!

Ik wil jullie bedanken

Wat er in de toekomst ook gaat gebeuren, ik wil jullie in ieder geval ontzettend veel bedanken. Jullie, mijn lezers maken het hebben van deze blog zo ontzettend leuk! Iedere schrijver heeft nou eenmaal een podium nodig en mijn lezers zijn het beste publiek ooit. Hopelijk mag ik in de toekomst nog veel meer nieuwe lezers verwelkomen. En natuurlijk hoort bij een verjaardag een traktatie.  Daarom bedacht ik een win actie om een paar van mijn lezers in het zonnetje te zetten. En natuurlijk zijn jullie nieuwe lezers ook meer dan welkom en hoop ik dat jullie gezellig blijven hangen.

Ik trakteer!

Skip dat geprevel over dankbaarheid en geklets over schrijven nou maar, wat valt er te winnen? Nou naar de prijzen dan maar:

De hoofdprijs: de hoofdprijs is een grote poster van mij voor boven je bed en een handtekening, je zult wel begrijpen dat deze prijs onbetaalbaar en uniek is.

Haha, bijna 1-april grap.

Naar de echte prijzen dan maar. Omdat Juliaflynn.nl een persoonlijk magazine is heb ik voor persoonlijke prijzen gekozen 😉

Herinner je je nog die blog over dat gepersonaliseerde familieportret van Nelleke tekent? Omdat ik merkte dat er naast mij zoveel fans van Nellekes creaties zijn, wil ik een gepersonaliseerd portretje t.w.v. €40.- van Nelleke weggeven!

Maar dat is nog niet alles, er is ook nog een tweede prijs: €20,- shoptegoed in een webshop naar keuze!  Ik heb bewust niet voor een webshop gekozen omdat iedereen wel iets van een winkel op zijn wishlist heeft staan. Hoe leuk is het daarom als je zelf kunt kiezen waar je je shoptegoed aan kunt besteden.

en last but not least, Niks geen bakje troost voor de troostprijs, voor koffie ga je maar naar een andere blog. (hoewel ik het tegenwoordig wel begin te lusten) de derde prijs is een door mij persoonlijk samengesteld theepakketje.  

Hopelijk maakt het prijzen assortiment jullie vrolijk en wagen jullie een gokje.

Hoe kan ik meedoen?

Hoe kun je meedoen? Nou allereerst door een berichtje achter te laten hieronder in het reactieveld met dat je mee doet en waarom je mijn blog volgt. (graag met een geldig emailadres, want anders kan ik je helaas niet laten weten of je de gelukkige bent) Vaste lezer of nieuwe lezer, ik ben benieuwd naar jullie en ik ben jullie allemaal even dankbaar. En vervolgens zou ik het echt super leuk vinden als je me zou willen helpen met groeien. Dat kan op heel veel verschillende manieren.

  • Vertel je familie en vrienden over mijn website. Nog beter zou zijn als je ze bijvoorbeeld via Facebook zou uitnodigen om mijn pagina te liken.
  • Volg me via een of meerdere van mijn social media kanalen.
  • Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.
  • Deel deze blog via welke manier dan ook met iedereen waarmee je het maar delen wilt zodat ze ook meedoen

Maar het aller aller leukste vind ik als je gewoon gezellig af en toe langs komt om te lezen en al dan niet een reactie achterlaat.

Meedoen kan tot en met 5 april en op 7 april zal ik de winnaars persoonlijk een mailtje sturen en bekend maken op mijn blog. 

Hoewel het de eerste keer is dat ik mijn blogverjaardag vier, hoop ik het een digitale knalfuif wordt.

Liefs,

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!