Menu & Search
Mooie zwangerschapslingerie, luxe voor mijn melkfabrieken

Mooie zwangerschapslingerie, luxe voor mijn melkfabrieken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en abonneer je gratis op de SIS nieuwsbrief

Ik moet toegeven dat de titel een tikkeltje dubieus aandoet, en ja ik ga het wéér over mijn borsten hebben.  Mijn zoektocht naar mooie zwangerschapslingerie. 

Die voorgevel van mij, heeft de afgelopen jaren al heel wat te voortduren gehad. Zwangerschap – borstvoeding – afvallen – repeat. Inmiddels ben ik vaker van cupmaat veranderd dan van wachtwoord. Van nog groter dan die van Clarabella de koe tot een bescheiden cup tienermeisje in het begin van de pubertijd (maar dan hangend als die van grootje) en alles ertussenin.  

Hoe dan ook, onlangs zijn mijn borsten weer aan het groeien geslagen tot formaat melkfabriek en ben ik al uit heel wat beha’s gegroeid. Ik heb het lang weten uit te stellen maar het werd tijd om aan de toekomst (borstvoeding) te denken: voedingsbeha’s! (in mijn hoofd speelt zich nu het welbekende pam, pam, pam duistere verdoemenis muziekje af) Het staat me nog goed in mijn geheugen gegrift hoe moeilijk het was bij de zwangerschappen van de jongens om mooie zwangerschapslingerie te vinden.

Voedingsbeha: de definitie van degelijkheid

Blijkbaar geldt er een ongeschreven regel dat wanneer je borstvoeding gaat geven, maar ook als je gewoon zwanger bent je je niet meer op en top vrouwelijk mag voelen in je onderfleur, laat staan er appetijtelijk uitzien voor je lover. De definitie van degelijk is toch wel de voedingsbeha ben ik wederom achtergekomen. Nou niet in mijn universum. Mooie zwangerschapslingerie, hoe moeilijk kon het zijn? Na alle standaard granny goes brestfeeding uitvoeringen van BH’s de revue te hebben laten passeren (met old school bloemetjes gordijnenprint included)  was ik tot mijn grote opluchting een aantal merken op het spoor die me echt de moeite waard leken. Allemaal dankzij mijn jarenlange internetshop ervaring en goed speurwerk. (ahum)

Heidi Klum, HOTMilk en Cake lingerie

Ik ben ze eeuwig dankbaar, onze Heidi in het bijzonder waar ik uiteindelijk twee beha’s van heb gekocht bij de Wehkamp. (zie bovenstaande foto) Maar ook zeker de bedenkers van de overige merken: HOTmilk  (hilarische naam) en Cake lingerie. Ik ga hier mijn collectie ook nog vast en zeker mee uitbreiden.

240_cake240_hotmilk

cake-lingerie-logohotmilk-logo

Een beetje kant, dat was alles wat ik nodig had om mijn melkfabrieken waardig te (be)kleden. Een klein beetje luxe om me net dat extra beetje vrouwelijk te  laten voelen. En oké, misschien ben ik ook wel een tikkeltje ijdel.

(De merken zijn o.a. te verkrijgen op www.mamamea.nl, www.lingerievoortwee.nl en www.positielingerie.nl

Baalde jij ook zo van de ultieme degelijke voedingsbeha’s of kon je dat op dat moment juist helemaal niets schelen? 

Volg jij me al op: |Instagram| Pinterest |Facebook |LinkedIn |Twitter |? Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste blogs en win-acties.

Follow

Reageren is niet suf!

Reageren is niet suf!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tekstschrijver nodig?

Huur Schrijfmevrouw in!